Glossybox

IMG_1335Igår fick jag hem min första Glossybox! Så roligt att få en fin ask med 5-6st överraskande produkter i. Dessa boxar kan man prenumera på men just denna box köpte jag enskilt och inte i en prenumeration. De körde en drive med boxar från tidigare månader till halva priset. Tänkte att jag beställer en sådan för bara 69:- som en test innan jag går på en prenumeration.
I denna box fick jag:IMG_1330
Ett läppstift från Medusa´s. Jättefin färg, ni får inte en rättvis färg här på bilden. Den passade iallafall väldigt bra min hudton och färg i ansiktet. Kul att få denna när jag tänkte ett tag att jag ska köpa nytt läppstift.IMG_1328
Detta är till ögonbrynen. Med en pensel som mascarorna har använder man den för fyller i sina ögonbryn. Kul grej ändå =) IMG_1331En mask och primer-ish. Masken är alltid härligt att sätta på sitt ansikte och rensa huden från smuts. In transit camera close-up är tydligen en mask, fuktkräm och en primer i ett. Har aldrig sett eller hört om denna förut men ska absolut testa. IMG_1334
Den sista här är en ögonskugga. Är dock inte så flitig med att använda just ögonskugga, måste träna på det. Detta är inte en favoritfärg men den ska nog komma till användning.

Allt om glossyboxarna och prenumeration hittar ni här =)

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>