The fun with cars

Japp, då dog bilen, härligt! Igår när jag skulle starta bilen för att åka och handla då ville den inte starta, batteriet var dött helt enkelt. Suck! Häromdag åkte jag med bilen många svängar där jag åkte korta bitar, stängde av, åkte vidare och med full sprut på värmen. Batteriet fick aldrig riktigt chansen att ladda sig som den ska kunna göra. IMG_1672Tur att vi har kompisar som kunde komma och hjälpa till! Vi fick först införskaffa startkablar, nästan vuxenpoäng på det? =) Nu tutar och går bilen igen.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>