Min lilla ren

IMG_1660För någon vecka sedan när julsakerna kom i affärerna såga jag denna ubersöta ren på Ica! Ville verkligen köpa den men kände att 80:- för en ren inte är var värt. Men varje gång jag gick förbi den dära renen när vi var nere på Ica och handlade kollade jag in den varje gång. Sen häromdagen när jag och J var och handlade så stannade jag ännu en gång vid den och höll den i handen. Då kommer J fram till mig och säger ”vi köper den”. Wiiiee, jag gick så glad där ifrån med mig ren. Jag blev som ett litet barn, haha. Visst är han söt?

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>