Några dagar närmare jul

Jag totalt tokälskar att slå in paket, presenter, julkappar och allt som har med snöre, etiketter och fint papper att göra med. Inte innan första 1 december slog jag in de första klapparna men redan nu har jag nästan slagit in alla. Att sätta på julmusik, tända ljus och slå in fina julklappar är avkoppling och lycka för mig. Blir så glad när man har fint papper och kan slösa järnet med fint krusat snöre runt hela tjohfräset.IMG_1666
Nu är det bara 11 dagar kvar tills julledigheten, lycka!! Har inte längtat så mycket eller behövt det så mycket som nu! Ska passa på att julmysa lite i helgen med att baka knäck och rockyroad.

See you!
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>