Julklappslek

Nu är vi redo för julklappsleken! Snart ska jag och J bort till några vänner och julmysa med glögg, julgröt, lussebullar och julklappslek. Ska bli supermysigt. Vi började med detta förr året. Alla köper klappar för 100:- så får man lösa om man köper 1 eller 10 klappar för 100-lappen. Både jag och J lyckades hitta 5 klappar var. Leken går ut på att vi lägger alla julklappar i mitten och sen slår man en tärning under en tid, 5-10 minuter vad man kommer överens om tillsammans. Får man en etta eller sexa så får man ta en julklapp och när alla julklappar är slut så får man börja ta av varandra men alla måste ha en kvar i slutet. Ska bli spännande att se vad de andra har köpt.IMG_1824IMG_1823IMG_1822
Väntar fortfarande på svar från begreppsprovet. Gick halvbra, men hoppas jag klarar mig iallafall. Åter kommer om svaret =)

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>