Les Misérables

IMG_1901Idag har vi äntligen fått se musikalen Les Misérables!! Den var så sjukt bra!! Helt fantastiskt bra sångare och skådespeleri. Har sett filmen ett antal gånger innan så kunde storyn och musiken väldigt bra vilket gjorde att jag bara kunde sitta och njuta av allt som kom. Min sambos systerdotter var med i en av rollerna och en sånglärare jag haft hade också en roll, så det var väldigt roligt att också känna två som var med och agerade. Är riktigt nöjd över att vi köpte biljetter och gick, så bra musikal både musikaliskt och storyn. Tyvärr fick man inte ta kort under akterna så fick bli en på ridån.

Nu är det dags att sova! God Natt
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>