Vacker morgon

IMG_1918Idag på morgonen har jag och J varit med på J´s syskonbarns skolavslutning. Så sött och mysigt att vara på en skolavslutning för de som går i förskoleklass upp till sexan. Alla framträdande är klockrena och om det spelas fel gör det ingenting. På något vis känner inte barnen samma sorts press som vi äldre gör när man ska framträda något. Kan ha fel men det känns så.

Har också gjort ett prov idag genom datorn, Hoppas att det går vägen, alla tummar & tår!
Senare i dag ska vi gå på körkonsert, det blir kul. Både min syster och J´s syster är med och sjunger.

Ha en fin dag!
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>