Julkonserten

Julkonserten igår var jättebra, många låtar, julstämning och mycket folk. Körledaren i denna kör har jag själv haft som körledare när jag gick på folkhögskolan, han är så duktig.FullSizeRender-1Fick tillsammans med Klara sälja biljetter till de som inte bokat i förväg. Problemet vi fick var att första kunden byte sin stora lapp mot alla våra små så när nästa kund kom hade vi ju ingen växel. Det är ju ingen som har sedlar eller kronor på sig idag och vi hade ingen swish-funktion. Tillslut kom en som jobbar i kyrkan med massa mindre sedlar som vi kunde växla till oss. FullSizeRender-5

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>