Livet

IMG_2449 2
Just nu är jag någonstans emellan allt. Ingen skolan, inget jobb, rastlös och allt där till. I och med att jag tagit studieuppehåll i ett halvår innebär det att jag inte får csn alltså inga pengar och än så länge har jag inte fått något jobb. Detta börjar bli frustrerande. Även om det är väldigt skönt att bara få vara hemma och vara så blir jag så himla rastlös också. Hoppas verkligen att det dyker upp jobb snart.

I helgen har vi haft J´s bror och son här, det var supermysigt! Det är lyxigt när familjerna kommer på besök.
Hoppas ni haft en skön helg och får en grym vecka!

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>