Livet

IMG_2449 2
Just nu är jag någonstans emellan allt. Ingen skolan, inget jobb, rastlös och allt där till. I och med att jag tagit studieuppehåll i ett halvår innebär det att jag inte får csn alltså inga pengar och än så länge har jag inte fått något jobb. Detta börjar bli frustrerande. Även om det är väldigt skönt att bara få vara hemma och vara så blir jag så himla rastlös också. Hoppas verkligen att det dyker upp jobb snart.

I helgen har vi haft J´s bror och son här, det var supermysigt! Det är lyxigt när familjerna kommer på besök.
Hoppas ni haft en skön helg och får en grym vecka!

/E

Dan för dopparedagen

Idag är det dagen för julafton, älskar denna dag! Så mycket mys, julpyssel och julmusik. Idag har jag och mamma varit iväg och handlat det sista inför julen sen så har vi städat, pappa har kokat knäck och jag har slagit in de sista julklapparna. Sen så har vi suttit bänkade framför bingos uppesittakväll, första gången på så många år. Det var faktiskt mysigt. FullSizeRender-8IMG_1960FullSizeRender-7 IMG_1961
Vann faktiskt 100:-, alltid något. IMG_1951
Titta mamma o pappas gran, sååå fin!
Hoppas ni haft en fin 23:e.

/E

Ta dagen som den kommer

Är man julledig så är man och då äger livet! Som jag längtat efter denna tid, äntligen slappna av och slippa tänka på skolan. Tiden som är precis när man blivit ledig och det är några kvar till jul är helt fantastisk. Man går runt och njuter, bakar julgodis, slår in presenter och sover längre. Kan inte njuta så mycket man gör nu!! FullSizeRenderFullSizeRender-4
Kommer ni ihåg detta spel nedanför?? ”Vem där” Detta spelade jag så mycket när jag var liten, sjukt enkelt och snabbt spel. FullSizeRender-2
Om 4 dagar är det julafton! Längtar!

/E

En stund i taget

Vissa dagar är bara inte lika roliga som andra dagar. Att livet känns tungt, svårt och man är gråtfärdig. Just nu har jag många bollar i luften innan julledigt och det är mycket som ska ros i land praktiskt innan vi kan åka. Då blir det lätt att bägaren rinner över. Vår bil krånglar, fick underkänt på en uppgift och jag är trött och behöver verkligen ledigt nu, längtar till jul.IMG_1842Kan tycka att människor ibland på instagram, bloggar och annat får sitt liv att verka så perfekt, härligt och aldrig några problem. Men hej, ingen lever ett liv på topp jämt. Och det är så okej!! Man får vara ledsen, känna att man inte orkar och vara lite less ibland. Det blir bättre! Fokusera på det som gör en trygg och glad och andas en liten stund. Ta en stund i taget.

Nu är det sovtime. I morgon kommer en ny dag.
/E

 

Neo

Min lilla plutt!<3 IMG_1295IMG_1294IMG_1296IMG_1293Denna goding sätter verkligen fart på vår vardagen. Hörom veckan var det ett år sedan som han flyttade in till oss, tiden har gått så fort. Full av så mycket energi, bus, mys och söthet. Älskade katt <3 Visst är han söt?

/E

Tillbaka till verkligheten

IMG_0933Efter en skön sommar med mycket av allt, vila, skratt, mys, bus, promenader, glass, bad, kompishäng, åka hit-dit, pussar, kramar, godisätande, blåbärsplockning och mycket mer så är vi nu hemma i de värmländska skogarna och förbereder oss för hösten. Lillplutten hänger med och finner sig till rätta vart vi än åker. I sommar har han fått vara ute och testat på många olika ställen. Än så länge längtar han inte ut så han är allt en alltiallo-katt =)

På tisdag börjar termin 3! Blandade känslor inför detta men det blir bra när man kommer in i alla rutiner igen.

Kram / E

Livet

Hejsan! Tiden går och livet är sig själv i högsta grad.
Så längesedan jag bloggade. Det glöms bort och hinns inte med.
IMG_9105.JPG
Första bilden på våran älskade katt vi skaffade oss i höstas.

Som sagt, många dagar har gått sen jag skrev sist.
Har klarat alla tentor, uppgifter och examinationer med bravur denna första termin. Så kan skryta lite med att jag klarat en hel termin utan någon komplettering eller omprov. Yeay för det. Sjukt nöjd över detta. Nu har vi börjat andra terminen och den är då mycket trögare och inspirationslösare. Vi hade en väldigt bra lärare i första termin, kan säga att hon satte ribban. Våra lärare nu är flummiga, förvirrande och svåra att förstå. Så det är väldigt tråkigt. Ser fram emot sommar och termin 3 =)

Ska strax börja med en stor skriftlig inlämning vi har just nu. 3000 ord att skriva och det ska refereras till 12 böcker. Så det är en köttig bit att ta sig ann. Peppa peppa.

Tack & Förlåt
/ E

Bara vara

11693106_10207811300266928_1615676077_nAtt bara få vara är något väldigt dyrbart och viktigt. Ofta ska det alltid hittas på massa, boka saker och ha veckan planerad för att man inte vill sitta och inte ha något att göra. Men när man väl upptäcker att det är skönt att bara vara då älskar man det. Det är nyttigt att ha lite tråkigt ibland och inte göra massa. Det är då man ska ta vara på de stunderna och bara vara.
Nu är jag hemma hos min kära och har varit här några dagar, så mysigt. Älskar att få vara runt honom varje stund, njuter till tusen. Tar också vara på det! Har några kompisar som inte har möjlighet att vara lika mycket med sin älskling pga av sommmarjobb och sånt. Så jag stannar upp ibland och är tacksam för det som jag får ha just nu <3

/E