Festklackar

Gör lite reklam för ett par helt oanvända klackar som jag har och vill bli av med för att de tyvärr är förstora för mig. Klackarna är i storlek 36 men mer som en 36,5-37. Finns här på tradera.IMG_6209IMG_6212IMG_6210 IMG_6211 IMG_6213

/E

Glossybox

IMG_1335Igår fick jag hem min första Glossybox! Så roligt att få en fin ask med 5-6st överraskande produkter i. Dessa boxar kan man prenumera på men just denna box köpte jag enskilt och inte i en prenumeration. De körde en drive med boxar från tidigare månader till halva priset. Tänkte att jag beställer en sådan för bara 69:- som en test innan jag går på en prenumeration.
I denna box fick jag:IMG_1330
Ett läppstift från Medusa´s. Jättefin färg, ni får inte en rättvis färg här på bilden. Den passade iallafall väldigt bra min hudton och färg i ansiktet. Kul att få denna när jag tänkte ett tag att jag ska köpa nytt läppstift.IMG_1328
Detta är till ögonbrynen. Med en pensel som mascarorna har använder man den för fyller i sina ögonbryn. Kul grej ändå =) IMG_1331En mask och primer-ish. Masken är alltid härligt att sätta på sitt ansikte och rensa huden från smuts. In transit camera close-up är tydligen en mask, fuktkräm och en primer i ett. Har aldrig sett eller hört om denna förut men ska absolut testa. IMG_1334
Den sista här är en ögonskugga. Är dock inte så flitig med att använda just ögonskugga, måste träna på det. Detta är inte en favoritfärg men den ska nog komma till användning.

Allt om glossyboxarna och prenumeration hittar ni här =)

/E

En liten bit

.. av min vardag! caba
Svart kåpaca burleskcabar

liknande nätstrumpbyxor
cabareoch röda läppar.

Ännu en gång har vi gjort vår reportoar där kåpa, burlesk och vita kläder ska var med, så kul. Har en himla rolig vardag.

/E

Hissa och dissa

IMG_5540Det här med glasögon! Jag är så sugen på att köpa ett par och ha som en snygg accessoar. Behöver ju inte ha det egentligen men har fått för mig nu att det kan vara snyggt ibland. Dessa som jag har på mig här är en klasskompis glasögon, passar kanske inte bäst i dem men ändå. Så skulle jag köpa ett par blir det i så fall mer åt pilotbrillor. Vi får se.

Btw: Nu är det bara 3 månader kvar till julafton, wiihoo.

/E

Day with jeans

imageLivet här på Svf rullar på! Nu har jag redan gått här i fem veckor, tiden bara springer iväg. Trivs så bra och är så glad att jag går här. Har en så go klass. Rena lyxen att få greja med musik dygnet runt. Är tacksam.

/E

Rage for leather

imageKom äntligen över ett läderband till nycklarna, love it!! Har sen ett år tillbaka haft ett lädercase till mobilen som jag också gillar mycket! Bästaste Bella som hittade det och la ut pengarna sålänge. Gillar att gå runt med mina nycklar nu när jag har ett så snyggt band!;)

/E

Två blir ett

I lördags var jag på en väldigt fin vigsel där två av ungdomsledarna i kyrkan gifte sig!:) Man blir alltid lika rörd när de som gifter sig säger JA till varandra!! Så vackert och fint.Photo 2014-06-07 16 48 15Photo 2014-06-09 23 31 19 Fick sitta uppe på läktaren och ha koll på en filmkamera! Yeay me!!=)Photo 2014-06-07 15 34 23Älskar att få klä upp mig till såna här tillfällen. Förvisso är jag inte överdrivet uppklädd denna gång men ändå lite, klackskorna. Hade jag varit med på festen hade det nog blivit en klänning istället!=)

/E

Too cool for school

imageJa, då var det måndag och en ny vecka med mycket jobb ligger framför fötterna. Man är alltid lika oense om hur man känner för den dära kommande jobbveckan. Vaknar man pigg och glad känner man: Åh, detta blir en bra vecka, nya möjligheter och livet funkar helt okej. Annars så vaknar man trött och känner: Ja, då var det måndag igen ja! Haha, ja, vet inte hur ni kände er i morses men jag var ganska neutral och kände mig ändå helt okej och öppen inför en ny vecka. Kan ju vara också att jag är klar för dagen!✌️Hihi.

Brillorna som jag har på mig här på bilden fick jag igår från fantastiska bubb (som Äntligen är hemma) som hon köpt med sig från Indien!😎 Tack!

/E

Easy and comfortable

Photo 2014-02-16 15 50 22Photo 2014-02-16 20 19 51Igår åkte jag ut en snabbis till torp innan jag skulle hämta min syster som kom dit med bussen. Tänkte att jag skulle kunna hitta en sån där långtröja som många har nu för tiden. Jag hade ingen lust att lägga 3-400:- som man lätt kan få göra för en sån tröja men man kan alltid kolla. Gick först inne på HM och sen gina men där fanns det inget att ha. Sist gick jag till veromoda innan klockan hade slagit dags att hämta systern. Där inne på veromoda svepte jag butiken ganska fort, inget där heller som kändes roligt. Men innan jag gick ut slängde jag ett öga på rea-stången, där fanns den!! Hade väl kanske tänkt mig något i svart, vitt eller gråtti början men färg är alltid trevligt. Kollade storleken, priset och gav den en chans och gick in och testade den. Sen var det bara att svänga förbi kassan och gå därifrån med en påse med en nya långtröja!!=) Den satt superbra och kändes toppen. Jag köpte den för bara 84:-! Ja tack.
Så detta fick bli min outfit idag på min älskade brorsons kalas.

/E

Nu vill nya skor ut

Nu får det gärna bli torrt på marken och våren kan komma när den vill! Idag har jag köpt mig ett par nya skor som vill börja användas!=)Photo 2014-02-03 21 10 48Photo 2014-02-03 21 12 20Photo 2014-02-03 21 19 37Skorna är i tyg. Så det kanske inte är riktigt läge att dom användas ute än. Snön har iofs börjat smällta men det innebär bara att det blir blötare ute. Jag får nog vänta ett litet tag. Men snart så =)

/E