Första doppet

Idag gjorde jag mitt första dopp i glafsfjorden! Det var förvånansvärt skönt. Jag och J åkte till stranden för att sola lite, äta glass och mysa en timme. Efter kortspel, glassätande vi hade med i en frysväska och solning så gick vi till vattnet för att känna. J hade inte badkläder med sig men det hade faktiskt jag så efter en stund stående i vattnet upp till halva vaden körde jag ett dopp. Det var sååå skönt! Solen värmde så skönt över ytan, ingen blåst och vattnet var skönt. Annars brukar jag vara lite av en badkruka och alltid tycker det är för kallt medan alla andra bara ”ååh så varmt”. Förra året gjorde jag mitt första 29 maj, så i år är jag två veckor tidigare.

Sen när klockan var 20 och värmen avtagit en del åkte vi ner till stranden igen och tog ett kvällsdopp båda två. IMG_0721

/E

Njuter

IMG_0615Idag övningskörde J till skolan och efter det passade jag på att lägga mig på stranden bredvid skolan i två timmar. Det var redan 22 grader när vi åkte och på stranden var det såå skönt. Typ bara 5 personer utöver mig och solen stekte och blåsten svalkade. Låg på filten och verkligen njöt av värmen, att jag är ledig, ingen stress, ingen oro och att jag är tacksam över livet och allt som jag har runt mig. Just nu väntar så mycket bra framöver så det gör att allt nu innan också blir så bra. Njuter av lägenheten, staden, jobb och vardagen på ett annat sätt nu eftersom att jag har något annat som väntar framöver. Soltimmarna på stranden var helt perfekt! Ska göra mer sånt här när J har skola.

Hoppas ni också haft en skön sommardag
/E

Som sommar

Vilken fantastisk dag det har varit idag! Jag och J tog en lång cykeltur i det fina vädret, så varmt och skönt. Kändes verkligen som sommar.IMG_0594IMG_0585IMG_0593.
Vi tog en promenad också på kvällen när temperaturen hade sjunkit lite. Så redo för sommar och flytt nu!

Hoppas ni haft en fin dag!
/E

Snart dags att packa

Jag är så taggad på att få flytta!! Ska bli så nice. Gillar det här att få packa ner saker i lådor och sen komma till ett nytt ställe och packa upp allt igen, nytt och fräscht. Hade jag fått så hade jag börjat packa ned allt redan nu men det är lite lite tidigt att göra det. Vi flyttar inte för än om ganska många veckor. Viktigt att leva här och nu också. Här är några lådor jag fick packat som inte gör så stor skillnad i lägenheter. Som vinterkläder, lego och gardiner m.m.
IMG_0448

/E

Mot Jönköping

Hej alla fina människor som går in och läser min blogg, det gör mig så glad. Nu är det så här att i sommar flyttar jag och J till Jönköping 😍🙌🏼 Whaaa, är så taggad. Vi är därför på jakt efter en 2:a eller 3:a så snart som möjligt!! Är det så att någon här hör eller vet ni något får ni jättegärna hojta till! Är tacksam för all hjälp vi kan få.FullSizeRender-11

/E

Smoothi

IMG_2456Frukosten är det bästa målet på dagen tycker jag. När jag lägger mig på kvällen så ser jag framemot frukosten nästa dag, haha. Allt är så gott på morgonen just för att man inte ätit på många timmar. Nybryggt kaffe och något gott där till. Som ni sätt tidigare brukar jag göra scones på morgonen, det ger en bra start på dagen.
Idag gjorde vi smoothi till frukosten, såå gott. Vi tog också fram ur frysen ett bröd som vi bakat för några dagar sedan. Nu känns det gott i magen och nu kan dagen börja. Just nu sitter jag och kollar på Greys anatomy som går på tv, det är nice.

Hoppas ni får en fin tisdag!
/E

Granen är inne

Äntligen är granen inne!! Eftersom att vi kommer att åker här ifrån en vecka innan jul ner till familjerna så tog vi in granen redan nu så att vi hinner njuta av den. Förra året körde vi på plastgran pga vår katt men med min kärlek till jul och en riktig doftande gran så ville jag verkligen ha en riktig i år. Olyckligtvis så dog batteriet på vår bil häromdagen så vi fick gå till jem & fix och köpa granen och gå med den tillbaka. Kändes lite lustigt att gå ute på gatan och bära på en gran, undra vad alla människor i bilarna tänkte. Tur att jag har världens bästa pojkvän som ställer upp och vill hjälpa mig trots att han tyckte att plastgranen duger gott och väl. Ingen bra bild men så här gick vi med granen under våra armar, på axlarna eller på huvudet. Vi gick 2,5 km med granen. IMG_1699
Väl hemma så var det bara att klippa upp nätet och sätta igång. Stammen var först för stor för foten så jag fick ta en kökskniv och hyvla lite. Har man ingen såg så får man ta vad man haver. När granen stod i foten satte jag på julmusik och började klä. IMG_1707Här har ni resultatet: IMG_1736 IMG_1735 IMG_1734 IMG_1720
Neo uppskattar granen han också! Granen och Neo fajtas om vattnet också som granen verkligen behöver.
Det blev ingen julbak igår, ska försöka få till det idag! Älskar att baka julgodis!

Hoppas ni har en skön lördag!
/E