Vaarmt och skönt

Gjorde mitt första dopp igår utomlands i ett vaarmt land, i Grannis!=) (..och för i år, tihi 😉 ) Det var på stranden anfi i Arginiguin.Photo 2013-08-30 17 11 33Det var riktigt sköönt asså, whaaa!!=) Det är ju så varmt och skönt här i grannis men till en viss grad går man runt och är klabbig typ. Så det efterlängtade doppet var så otroligt sköööönt =) Detta kan jag leva med 😉 Jag är ju lite av en badkruka så badning hemma i Sverige blir väldigt sällan av. Hela processen från idén till att man sedan är i vattnet är såå lång. Först är man jättevarm och då vill man bara slänga sig i vattnet men då är man fortfarande hemma. Man packar allting, sätter sig  i bilen och kör till vattenstället. Framme på stranden måste man byta om till bikini/baddräkt (vilket är krångligt när man ska ha handduk runt sig för att inte blotta allt, byta om utan att denna handduk åker ned och ja you name it) och sedan var det dags för att bada men då är man redan kall och att bada var en avlägsen tanke. Haha ja, ni märker hur hela denna process inte riktigt lockar på mig, inte så pepp 😉Photo 2013-08-30 14 13 59Palmerna är ju nice! =)Photo 2013-08-30 15 32 14Photo 2013-08-30 15 38 09Men badning i detta land kommer hända många gånger =) Kanske inte är lika badkruka när jag kommer hem.

/E

Nu är jag här!

Nu är jag här!! Helt crazybananas!!=)

Vi åkte från Ljungskile med tåg kl 09 i onsdags, var framme i Stockholm runt 14 och sedan gick flyget lite efter 18 från Arlanda. Att flyga är en härlig känsla, jag gillart =) Har flugit en gång innan men det var för 9 år sedan så kommer inte riktigt ihåg hur det var. Men nu vet jag att jag tyckte det var nice =)

Vi landade i Grannis lite innan midnatt. Alla var väldigt trötta, barnen halvsov och alla hundra väskor skulle hämtas.Photo 2013-08-28 23 34 04

4 stora resväskor och 5 handbagage. Vi fick med oss alla från flygplatsen =) Från flygplatsen åkte vi i en hyrbil och en taxi. Jag åkte i taxin och när jag kollade ut och fick se palmerna slog det mig att jag faktiskt på riktigt var utomlands, Whaaa! =) Jag var vääldigt trött och ville bara lägga mig så gav inte mer tankar åt att jag faktiskt var i Grannis.

Sov uppe i ena flickans rum för att min säng stod där. Vi orkade inte flytta runt allt när klockan var närmare 01 (alltså närmare 02 svensk tid) så vi gick bara och la oss i våra sängar och somnade på stört.

Photo 2013-08-29 09 20 16

Detta vaknade jag till. Det kändes lite som i en film, tihi =) Det första jag gjorde var att komma igenom dessa stor gardiner, öppna dörren, gå ut på den smala balkongen och andas in Grannis. Lyfte ansiktet mot solen och kände hur varmt och skönt den vidrörde min kind. God morgon Grannis.

Photo 2013-08-29 09 24 50

Två låånga dagar har det varit, känns som jag varit här i en vecka typ. Det sak bli spännande att se hur livet här i Grannis blir när vardagen får träda in. Vi har just nu bara flyttstädat och fått in allt på sin plats men snart så.

Hade tänkt skriva mer om dagarna precis i början men har inte hunnit med. Så mer om fina Grannis kommer när jag fått se lite mer av det =) Ha det bäst.

/E

Funkar kort och lågt?

Spelat golf för första gången i mitt liv idag! Det var faktiskt kul men svårt. Har spelat minigolf några gånger som liten men aldrig riktig golf. Det borde alla testa =)bloggSatt och kollade på lite hur killarna gjorde i början innan jag själv gav mig på att testa. Det såg ju så enkelt ut! Killarna ställde sig lite bredbent, la klubban vid bollen, gjorde sitt sving och där flög bollen aaaall vida världens långa väg. Piece of cake tänkte jag, haha! Bara att sikta på bollen, skjuta och så flyger den högt och långt.. funkar kort och lågt? 😉blogg1Ja, man märkte ju vilka som hade gjort detta några gånger tidigare! =)Blogg2Bara skjut Larsson!=) Jag lyckades göra några fina träffar iallafall.blogg3Ja, det var en riktigt fin dag. Det gäller nu att umgås så mycket med mina fina innan jag åker. Tiden tickar och nu är det bara 3 dagar kvar!! Whaaaa =)blogg4Kommer sakna dig sååå mycket Bubb! <3

/E

”Vatten på näsan..”

Jag frågade Carl, minstingen i kusinskaran vad han tänkte på när han såg detta foton på sig själv! Då svarade han och skrattade; ”Vatten på näsan.. Nej, vatten i näsan”. Killen älskar vatten och inte minst när moster skvätter oskyldigt en stråle på honom. Vatten är fantastiskt roligt när man är sisådär 4 år!=)IMG_0726 b

Idag satte mamma fullrulle med att tvätta sin bil, radion sattes på med Veronica Maggio och Celikans larm gick på, ops 😉 Detta resulterade i att 3 bilar blev rena och fina, en stycke Carl blev väldigt blöt och själv fick jag några sköna bilder på min lillplutt i all hast mellan vattenstrålarna i försök att ta kort utan att bli för blöt eller få kameran badad.

IMG_0694 bloggIMG_0703 Carl stHelst ska man ju få spruta med vattenslangen själv på bilen eller de andra runt omkring!;)

/E

Time flies by

Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag åker!! Det känns så overkligt, helt galet men oj så spännande!=)

Photo 2013-08-21 20 03 44

Tänk att det nu är min tur att få flyga solo för första gången, ta ett steg utanför min bekvämlighet och ta mig an en ny vardag. Att få åka till Grannis ska verkligen bli så roligt! Jag vet inte riktigt hur livet där borta kommer se ut men jag är verkligen taggad och ser fram emot ett äventyr som jag tror detta kommer att bli. Jag är en väldigt hemmakär person så den biten med att längta hem kommer vara ett faktum. Men jag tror ändå att detta äventyr kommer ge mig så mycket, jag kommer växa som person och få ned fötterna på jorden.

Åh, jag bara längtar till värmen, upptäcka Grannis och att få visa upp för er det sjukt grymma stället där jag kommer bo! Tänk att när hösten kommer, det blir blött, kallt och man inte vill gå ut, då har jag sisådär 22 C typ och säker fortfarande badar, tihi =) Ska jag vara ärlig har jag faktiskt inte badat någon gång i år, tänker att jag tar upp allt det där i Granniss. Men jag gillar faktiskt hösten, så kommer sakna att se naturens fantastiska färger och typ få vira in sig i en stor filt med en varm kopp te.

IMG_4470

Hösten 2012. Jaja, hösten kommer fler gånger 😉 Ha det bäst!

/E

Whaaaa

Hej där! Ja, whaaaa fick bli mitt första ord i min blogg. Kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag skulle skriva så jag skrev det som jag kände inför mitt första inlägg. Haha ja, att känna whaaa kanske inte säger dig ett skvatt men ordet har många olika betydelser. Följer du med på min resa kommer whaaa finnas med i många inlägg och du kommer snart förstå vad ordet innebär. Ja, jag är iallafall en tjej på 19 år som precis har börjat mitt liv. Tog studenten i våras och lämna nu min trygga vrå för att bege mig utomlands mitt första år som fri. Har ingen aning vart livet bär men lets find out!=) Photo 2013-08-18 18 51 07

Btw: Jag trodde aldrig att jag skulle bli den som började blogga men nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg, crazy!=)

/E