Its a sign?!

vårFinally fick jag chansen att använda mina ballerinor!!=) Köpte dessa på Grannis förra året och har längtat efter att använda dem. Okej, varje dag förvånar mig! Har skrivit varje dag; Nu är det verkligen vår. MEN, idag så har det verkligen varit vår ute. Heja våren.Its a sign Its a sign?! Detta är en smula från en kaka jag åt I eftermiddags. Min kusin säger alltid så när någonting är som ett hjärta, Its a sign. Det kanske är så? Ett sign för någonting. Photo 2014-03-30 19 42 21Möttes av förvåning denna gullunge och charmör nu när jag kom hem förut. Goaste Carl som är den minsta i vår kusinskara. Mysigt att få umgås och leka lite med honom så här en söndagseftermiddag!=)

/E

Lycka i det ljusa

Det är vår och jag blir så Lycklig!! Alltid är så ljust, fint och solen värmer. Det är något med våren asså! Jag kan inte hjälpa det men jag märker så på mig själv att jag blir så mycket gladare och livet liksom blir lite lättare och ljusare när våren är här. Jag har aldrig varit en vårtjej så, men jag har heller aldrig ogillat denna årstid=)Photo 2014-03-29 13 00 38
(Jag och kusinbarn Noelia)
Idag i det fantastiskt fina vårvädret har vi varit uppe på ulfstorp där min farmor och farfar har sin sommarstuga. Farfar, kusin med man och barn och vi i familjen åkte upp dit och hade en supermysig fikastund med bagles och annat gott. Solen värmde gott och fikat var också väldigt gott!=) Det är så mycket barndom på denna plats. Varje sommar har vi åkt hit hela familjen till farmor och farfar och haft bott några nätter. Dock så är det lite vemodigt att åka upp hit nu när farmor aldrig längre kommer vara där. Life is what it is <3Photo 2014-03-29 12 21 05
(Syster, mamma, jag och vår kusin)Photo 2014-03-29 12 19 56Här har vi järngänget!=) Vi passade på att ta några kort när solen ändå låg på så fint!=) På denna bild är det jag och mina fina systrar. Lika?! =)

/E

Back on my feet

Nu är jag på benen igen och mår så mycket bättre. Skönt att all vila jag tagit mig gett resultat och gjort mig frisk!:) tummen upp för det👍. Vädret idag!! Det är våååår!!!☀️ Tror det stod 18+ på mätaren vid fyra-tiden idag. LYCKLIG!!:)imageDet var supermysigt att komma tillbaka till jobbet idag oxå!:) Goaste ungarna som kommer och myser och visar sin kärlek på alla sätt, älskade barn. Kramas, pussas, myser i knät och allt där till.

Nu är jag i jönet hos fina farfar och syster tillsammans med mor & far och min andra syster.
Hoppas ni får en fin helg.

/E

She knows how

Photo 2014-03-27 17 26 12Photo 2014-03-27 17 24 45Idag kom det bara en post i brevlådan. Det var till Mig!!!=) Öppnar det och får se detta! Asså, jag har ju världens bästa syster!! Hon skickar detta till mig, nu när jag var hemma själv och är sjuk. Amanda, du kan du! Du är bäst och jag älskar dig!<3

/E

Förkyld

Fortsätter mitt vilande och gör inte så många mer knop än vad kroppen orkar. Känner mig lite överkörd & mörbultad.Photo 2014-03-26 15 50 04Photo 2014-03-26 19 56 50Har kollat på tre filmer, tjejfilmer och V.Ä.N.N.E.R idag!;) ”Fools Gold”, ”Monster-In-Law” och ”17-Again”. Inte riktigt de bästa filmerna som jag sätt kanske men det funkade. V.Ä.N.N.E.R gottgjorde det mesta!=) Får se vad det blir för filmer imorgon.
Har inte jag världens bästa pappa?! Här kommer han hem och har köpt med sig massa goooodis till mig!!=) Tack!=)

/E

Till en viss gräns

Photo 2014-03-25 17 59 07Japp, en förkylning i kroppen är nu ett faktum! Än så länge rinner inte näsan konstant utan är bara lite lätt täppt. Det har inte varit lätt som en plätt att jobba idag heller. Så som igår var jag seg, trött och hade en lätt huvudvärk. Konstaterar nu att imorgon blir det faktiskt att stanna hemma. Man kan länge pusha undan hur man mår och bara köra på men allting har en gräns. Gäller också med sin egen kropp. Nu har jag nått gränsen och anser att Larsson stannar hemma imorgon och tar det Lugn med ett stort L. Ibland får man ta och lyssna till kroppen och bara inse fakta även om man gärna inte vill.

/E

Fantastiskt

Världens Bästa present!!
Spa1Upp med tuppen kl 7 på lördagsmorgonen för att bege oss mot Vann spa! Spaet låg på en väldigt fridfull och fin plats. Vi började med frullen som var huuur god som helst, nästan det bästa på hela dagen, tihi. Så mycket gott och så mycket att välja bland, galet.Spa2Sen på med bikinin, dessa tjusiga tofflor och en badrock man fick låna. Det var riktigt mysigt att gå runt i tofflorna och rocken.Spa35Spa3Här kan man vara!:)Spa4Sååå otroligt skönt!Spa5Spa6 I den vita fina bagen ligger fem produkter som man fick med sig in. Man kunde välja mellan 10 olika produkter. Jag valde fyra ansiktsprodukter och en fotinpackning, riktigt nice.Spa7Spa8Ja, lånar man telefonen och tar ett ex antal foton, kommer någon av de att hamna här;) Sötaste paret<3Spa9Sicken steeekare!Spa10Så vacker!Spa11Världens tusen tack finaste!<3 Är så tacksam att jag har er, ni är så otroliga. Tack för en minnesvärd helg. Love you<3

/E

Lugnet före stormen

Måndagar på jobbet är alltid lugnet före stormen -> tisdagar. I dag på förskolan var de 7 barn allt som allt, ganska lugn. Imorgon kommer alla barn och då blir det lite mer än 20 ungar att ha koll på. Heja heja.Photo 2014-03-24 19 54 26Har idag varit så trött i kroppen och inte mått som bäst, nog en liten förkylning på G?! Så då har det varit väldigt skönt att det inte var för mycket barn och man fick ta det lugnt. Köpte med mig en yollibox hem och njöt framför ett avsnitt greys=) Får ta och lägga mig tidigt ikväll och sooova som en stock.

/E

Ole Børud

Photo 2014-03-23 21 16 03Cool kille, snacka om musikalisk!! Han har en riktigt grym röst, skönt sound! Photo 2014-03-23 21 14 21Älska denna bild! Taggade gänget gånger tusen!=) Tror Ole var mest taggad, haha.

Denna helg har varit heeeelt grym! Inte minst ett sjukt väldigt grymt avslut på den.
I lördags förbrukade vi min födelsedagspresent, spaaaaa!!=) Ska visa er om hur fantastiskt det var men det får bli en annan gång. Nu är det sängen som gäller. Ska upp innan tuppen imorgon. Tack BÄSTA Jonas, Henrik, Bella och David för en ÜberBRA helg. Den var mer än guld värd!!!

/E

Just do it

Det lockar ju inte alls att ge sig ut och gå när det är regn, är kallt och blött ute, eller?! Men har man bestämt sig att man ska ta en prommis så är det ju bara att ta sig i kragen och resa sig från soffan och gå. Innan jag gick gjorde jag fort en lista på spotify som fick bli mitt sällskap. På med regnkläder och joggingskorna.Photo 2014-03-18 17 13 15Photo 2014-03-18 17 13 20Asså, det är ju så värt det när man kommer innanför dörren igen! Känns så gött i hela kroppen. Mitt i prommisen började det spöregna, jippi! Men det är riktigt gött att promenera, hejaheja. Nu blir det film!=)

/E