Pressa när man pressa kan

Photo 2014-04-28 12 08 56Viiiiissa har det gött!! Har det senaste dagarna på mina raster legat ute och solat i en solstol i 30 min. Det är såå skönt och så värt! Har faktiskt redan fått mig lite färg =) Igår lyckades jag till och med somna, ops!=) Ne, men att få koppla av och njuta av solens varma strålar är inte helt dumt, Ääälska solen.
I morses åkte mina fina vänner till Indien på teamresa, spännande!!=) Längtar redan tills de kommer tillbaka;) Men tills dess ska här jobbas och lite andra olika saker göras.
Ha de gott.

/E

PÅSK

Lite ledighet såhär!=) Påsk innebär tradition på många fronter och det gillar jag.
Photo 2014-04-19 09 55 23Påskägg ska letas och hittas på påskaftonsmorgon. Mitt ägg hittade jag i våran brödkorg detta år. Det är en tradition som alltid har funnits och kommer finnas i vår familj. Ända sen små har vi barn i familjen fått springa runt och hitta våra alldeles egna påskägg fyllda med godis som pappa gömt.Photo 2014-04-21 14 34 25Passionsspelet på torget. I år var det 12:e gången passionsspelet spelats upp på torget.Photo 2014-04-21 14 29 44Måla påskägg med kusinerna är också en viktig sak!=) Varje påskafton har vi en släktträff hos min moster där vi äter good mat och eldar nere på gärdet (Om marken tillåter). Det är super mysigt. Jag älskar traditioner.Photo 2014-04-21 14 36 56Den som har en åsna i släkten kan räcka upp en hand! Jag har två. Detta är lilla nya åsnefölet som föddes för några veckor sedan. Hur liten och gullig som helst =)Photo 2014-04-21 14 38 22Påskdagen bjöd på sitt finaste väder! Efter sången och mötet fikade alla ungdomar ute, jättemysigt. Bella, du är bra hunkig du <3Photo 2014-04-20 18 45 37Photo 2014-04-20 19 29 11.. så också du Jonas, hunk!

En riktigt grym och innehållsrik helg. Idag, annandagen har vi i familjen bara varit hemma och tagit det lugn, välbehövligt och skönt. Kram

/E

Allt har sin fördel

Idag har vi fröknarna på förskolan fått massage!! Ja tack, underbart!=) Det gjorde väldigt gott för våra ryggar så som vi bär och konkar på goa, mysiga små barn. Det var riktigt gött…till och från 😉 Simon hittade ju allt det dära knutar och sånt som han gärna tog hand om. Så stundtals kände man att man hade en rygg 😉 Är fortfarande lite öm men oj vad jag känner mig skön i ryggen. Tusen tack Simon. SBSimon Briging (Gå in här och kolla, han är grym)

Efter detta och jobbet senare på dagen blev det lite häng med fina Jonas och sist innebandyn som vanligt!! Idag var min storebror med också och jag satsade järnet=) Det var superkul!! Photo 2014-04-16 21 32 08Så vattnet gjorde ganska gott efteråt, glömde såklart flaskan hemma.

/E

När livet är enkelt

Idag har varit en sån sjukt bra dag. Jag älskar när dessa dagar kommer, happy!!:) Har fått träffa många av mina favoriter!! Det händer inte allt för ofta. Så när vi väl ses mår man toppen, som en prinsessa!:)imageimageFörst efter jobbet åkte jag till kyrkan för lite mellanläger-planering. Efter det gick vi upp på ett berg och njöt av den fantastiska solen, vilket vårväder! Sen blev killarna upptagna så då gick jag och mötte upp min bästa som kom från jobbet. Jag och Bella gick till espresso house och köpte oss varsin frapino! Mmm så gott. Det finns många fantastiska människor! Men det är inte många som bor så nära mitt hjärta som mina fina. Tack för idag💛

/E

Sisters

imageimageimageimageimageimageAlla borde ha en egen Amanda! Stackars de som inte har. Livet blir så mycket bättre, enklare, roligare och är en fäst när man har en Amanda vid sin sida! Amanda, Jag älskar dig och är så tacksam att jag har dig i mitt liv❤️ Du är fantastisk!!

/E

För givet

Veckorna rullar på och dagarna går medan allt och inget flyger förbi. Ibland känns det som att allting går för fort och man inte riktigt hinner med, eller ja det kanske är mer alltid än ibland. Jag stannar väldigt sällan upp och reflekterar över saker och ting. Så när man väl då stannar upp blir det för mycket att tänka över och man får tvärstopp i huvudet. Då hjälpte det inte riktigt att stanna upp och tänka. Jag måste lära mig att stanna upp mer i vardagen och bara andas och få tänka klart, lite i taget. Ta saker och ting i mindre spann, t ex ett halvår år fram i stället för hela framtiden. Men det är svårt.Photo 2014-04-11 20 59 07 I kväll är första fredagen på länge som jag bara är hemma och tar det lugnt. Varje helg de senaste veckorna har det varit fullt ös medvetslös! På fredagseftermiddag sticka fort från jobbet till kyrkan, jkpg, hem och allt vad det heter. Oftast åker jag hem för att ta en snabbdusch och sen in. Alltså mycket fram och tillbaka, hit och dit. Är det inte släktkalas är det 18+, är det inte Ign-u är det någonting annat och om inte det så är det filmkväll m.m. på lördagarna. Söndagar är det oftast lovsången som gäller i kyrkan. Är jag inte uppbokad på något annat än lovsången blir det min enda långa sovmorgon på veckan. Jobbar nu väldigt mycket på förskolan, superkul. Börjar 7-8 varje morgon och ibland öppnar. Så det där med att sova länge på morgonen är ju inte en så ofta återkommande grej. Det har också blivit att jag får jobba längre på dagarna som till 15-16. Jag är så glad och tacksam till detta jobb, det är hur mysigt som helst. Men lite ork hade jag gärna tagit emot.

Så denna helg tar jag det så lugnt jag kan och inte åker för mycket fram och tillbaka eller är med på allt och alla. Imorgon ska jag sova lääänge, love it. Sov gott.

/E

Its the whole picture

Inte många knop kvar här inte. Nu får kroppen äntligen lägga sig och för några timmar vila. Snart ringer klockan igen och då är det upp och jobb som gäller. imageHar haft en superduper helg. Mycket kul, roligt, mysigt, mycket skratt, mycket nytt och stor glädje. Man blir så glad och tacksam när man kollar tillbaka på vad man får vara med om och göra. Vänner❤️ Bilden är från i kväll. Vi har firat fina Joseph som fyllde 19 år härom veckan, grattisgrattis. Nu måste jag verkligen sova, klockan ringer innan tuppen. Berättar lite mer om helgen i morgon kanske. Puuuss

/E

Det bär tills det brister

imageHänger med tuppen nu förtiden! Uppe 05.45 eller 06.15 senaste tre dagarna och 06.15 i morgon. Vet inte hur jag kan ha sån energi som jag har men den funkar väldigt bra. Hoppas ni har en bra dag med allt vad den innebär. Puss

/E