Härlig dag

Idag har jag äntligen fått träffa min bubb igen!! Denna sommaren har jag nästan inte träffat mina kompisar alls, lite synd. Men idag hann vi ses, finally!!=) Bella, David och jag åkte med bellas syster med familj ut till havet och badade.IMG_2423Fick lite supergod kycklingsallad som de hade med sig! Det var mumma =)IMG_5252Sötaste Nova och bästaste Bubb <3IMG_1950Havet var väldigt skönt! Fick låna ett par foppatofflor att bada med, så gött. Varför har man inte gjort det förut? Så slipper man ju att trampa på snäckor, krabbor och sånt.IMG_1825En riktigt mysig dag!! Njöt till tusen =) Tack fina Bubb, David och hoffman <3

/E

Well look at that

My preciousIMG_3956IMG_5345Nu är du min, bara min!!=) Whaaa!! Min lilla pärla!!=)
Här väl ett tag tjötat om att jag vill ha en mac book men aldrig riktigt velat lägga pengarna på en. Har aldrig heller haft pengar i överdrift att kunna slänga ut några tusen på en dator. Men nu när jag har jobbat ett tag har pengarna kommit in och lagt sig lite på sparande för detta ändamål;) Ville inte lägga 10 på den, haha! Men, så hittade min kompis den för 8 och då tog jag chansen!! Ghaaa, jag äger i en mac!! helt stört!! Älskar det här oxå med att min iphone är synkroniserad med den och allt går samman!=) Thats nice!!

/E

Sånt där gott

Något som är gött såhär på sommaren (eller i allmänhet) är vaniljglass med hallon!! Sååå gott!:) Och lite kaffe till 😉imageimageHann träffa denna goding häromdagen! Så trevligt!!:) Nu såhär på sommaren har det inte hunnits med så många träffar med mina vänner, alla har fullt upp. Jag inte minst fick precis semester och hänger nu i sommarstugan. Men häromdagen fick vi till att hinna ses. Tycker verkligen om såna här häng-stunder! Man chillar, pratar, äter glass och bara har det så gött. Mer sånt☝️:)

/E

Det var visst möjligt

imageMitt namn!!! Trodde aldrig att det skulle finnas en coca cola flaska med mitt namn på!! Det var min stora syster som hittade den!! Taaack Matilda!!:) Grejen är ju att jag inte gillar coca cola men jag ville så gärna ha en med mitt namn på som alla andra har!! Haha.image

/E

Bättre sen än aldrig

Då har man äntligen gjort det första doppet för i år!!image Det var faktiskt väldigt skönt! Inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, kallt skönt. Vi gick ut till havet allihopa den del av familjen som är i sommarstugan just nu. Så då passade jag och mamma på att bada!:) Vi gjorde vårt första dopp för i år. Det var gött! Älska havet!:)

/E

Naturens skönhet

imageMan slutar aldrig att förundras!! Det är så fantastiskt vackert och otroligt. Älskar att kunna gå ut till vattnet var och varannan kväll och få träffas av denna syn!! imageSå vackert!!

/E

Finaste konfirmanden

imageGrattis finaste kusin Klara till konfirmationen!:) Så stolt över dig! Riktigt fin idag. Du gjorde så bra ifrån dig på allt som du gjorde under högtiden i kyrkan. imageSjälv hade jag på mig dessa blåa klackskor som knyts runt upp längst med benet och en gräddvita virkad klänning som bär märket bondelid. Grattis Klara.

/E

Rage for leather

imageKom äntligen över ett läderband till nycklarna, love it!! Har sen ett år tillbaka haft ett lädercase till mobilen som jag också gillar mycket! Bästaste Bella som hittade det och la ut pengarna sålänge. Gillar att gå runt med mina nycklar nu när jag har ett så snyggt band!;)

/E