En grym vardag

Japp, då har man redan gått här i två veckor! Galet att tiden ändå går så fort och man får ha så kul =)IMG_7045En del av klassen, ettorna, mufi och mu1.IMG_8908Ett sådant här kort måste man ha för att få äta lunch i skolan =) En lite miss som alla klagar på är att detta kort inte får plats i mobilfickorna, så dumt.IMG_5492Första giget för oss ettor gjordes kl 08.30 i onsdags på spira, superkul. Svart klänning gällde för oss tjejer och kostym för killarna.IMG_2803Passade på att fika ute när solen äntligen kom fram igen efter många dagar bakom regn och moln. Gott gott med kaffe och bulle =)IMG_1620Detta är ett av alla plus med att gå här på folkis, efterrätterna!! Ibland är det så här god efterrätt =)IMG_1929IMG_7807Vissa av oss har lite bättre utsikt!!=) Tänker smita upp hit ibland och njuta =)

I måndags blev vi ettor nollade också! Så roligt =) Hoppas ni haft en bra vecka. Nu ska jag och roomie möta upp några andra klasskompisar som bor här på skolan och gå och handla tacos till kvällen =)

/E

Wedding

Ja, jag är verkligen en av de som älskar bröllop! Hela alltet är fantastiskt. Exempelvis när bruden och brudgummen säger JA till varandra, allt klingande innan paret ställer sig på stolarna och kysser varandra och brudens skönhet, klänningen, hur det strålar om henne. Det är väl den där flickdrömmen som man haft  om att själv få gifta sig med sin drömprins och få bära en sådan enastående klänning!:)
image

Titta!! Sååå vackert, en dröm. Man såg verkligen lyckan i deras ögon.imageoch titta dessa! Kärlek <3imageEn bröllopsfest med mycket lycka, skratt och knas.imageSer ut som en saga! Blir lycklig när jag kollar tillbaka på fotona från i lördags.imageMin absoluta favorit!

Bröllopet var jättefint. Kul att få klä upp sig lite då och då. Grattis fina brudparet Jessica och Marcus Flygård.❤️

/E

När livet byter riktning

Men hej på er!! Vet ni, nu sitter jag i mitt nya rum på svf i Jönköping och har ett år full av musik framför!! Wiihooo!=) Från att ha en höst bokad med förskolejobb och ”ta dagen som den kommer” blev det istället en höst på folkis, på FOLKIS! Blir fortfarande lika extas när jag tänker på det.IMG_4766
Sökte in till skolan i maj men kom då i reserv först. Hann lägga det bakom mig och glömma att det skulle varit ett alternativ när musiklinjeansvarige ringde mig förra lördagen och berättade att det nu fanns en plats till mig om jag ville ha den. Snacka om att min dag vändes upp och ner! Blev typ chockad, haha. Visste varken ut eller in, upp eller ner. Ne, med det blev lite kortslutning i huvudet, haha. Men nu är jag här och sitter på rummet tillsammans med min roomie, Elin!=)

Det har varit en riktigt go sommar och helt plötsligt blev det höst. Nu går jag runt och fryser, ser regnet utanför som öser ner och skorna är blöta. Det är som att vänta på en hand! Från att vara varmt, skönt och sommar är det nu helt plötsligt kallt, regn och höst?! Det gick lite för fort.

Hoppas ni mår bra och har en spännande höst framför er! Nu tar jag och blir en smålänning 😉 Kraaam
/E

Hunkidunk

IMG_8596Så här skyddad behöver man vara om man ska plocka björnbär! En riktigt hunk i denna dress är systern min, inte sant? =)

/E