Så vacker

IMG_5528Måste bara visa denna vackra!! Karin, asså hon så fantastisk. Är så tacksam att jag fått lära känna henne här på svf. Hon är så genomgod, trygg, stabil, mysig, vacker och massa massa saker mer!! Framför allt så är hon så duktig på att sjunga! Tycker om dig sååå Karin <3

/E

Hissa och dissa

IMG_5540Det här med glasögon! Jag är så sugen på att köpa ett par och ha som en snygg accessoar. Behöver ju inte ha det egentligen men har fått för mig nu att det kan vara snyggt ibland. Dessa som jag har på mig här är en klasskompis glasögon, passar kanske inte bäst i dem men ändå. Så skulle jag köpa ett par blir det i så fall mer åt pilotbrillor. Vi får se.

Btw: Nu är det bara 3 månader kvar till julafton, wiihoo.

/E

Day with jeans

imageLivet här på Svf rullar på! Nu har jag redan gått här i fem veckor, tiden bara springer iväg. Trivs så bra och är så glad att jag går här. Har en så go klass. Rena lyxen att få greja med musik dygnet runt. Är tacksam.

/E

Fullt av liv

IMG_3185Detta är min vardag nu!
Har i kväll en stund varit i studiegården och övade på allt och inget, bl a piano och sångläxor. Stannade upp där vid halv nio och lyssnade på allt annat som hördes runt omkring. Klockan var ganska mycket men ändå hörde jag någon som övade piano, en annan stod och sjöng för fullt och lite längre bort kunde jag höra någon spela trumpet. Man hör inte exakt vilka toner de spelar men de olika instrumenten gav av sig kännetecken om att det spelades. Det var så behagligt, tycker det är så mysigt. Det är grymt att alla kan öva när som och att det alltid spelas musik någonstans i huset. kan säga att jag trivs här =)
Att skåda denna utsikt är inte så pjåkig heller =)

/E