Home

Nu är det höstlov och livet känns så bra!FullSizeRender-9Detta är en av höjdpunkterna än så länge på detta lov, att få krama om denna älsklingen! Min favorit.
Jag njuter till tusen just nu, home is where the heart is. Att få vara hemma är så mysigt. Att få mysa med mor o far, syskonen som också är hemma just nu och känna riktigt att det är lov.
Men ja, jag saknar alla mina godingar i Jönköping! Bara för att man umgås hela tiden varje dag där blir det så tomt nu när man är hemma och inte träffar de. Bara några dagar kvar nu sen är allt som vanligt.

Igår passade jag på att jobba några timmar också på mitt förra jobb, förskolan. Jättemysigt att få träffa kollegor och barnen igen. Gäller att passa på att mysa med alla goingar nu när jag är hemma.
Senare på kvällen hade vi lite reunion med kompisgänget. Det var super mysigt och intressant. Man märker att livet har rullat på och att vi också individuellt har växt och går olika vägar. Vi är inte samma som vi var för några år sedan när vi gick i samma klass. Så det var en trevligt kväll.

Nu blir det innebandy igen, är så taggad! Ska bli så kul att kunna vara med en gång när jag ändå är hemma.
Ha en trevlig kväll. Kram

/E

The fall

IMG_5955Ja, nu har hösten verkligen kommit! Älskar hösten. Man är så klar med sommaren och värmen då hösten träder fram så lägligt. Äntligen kan man ta på sig en stickad mysig tröja och inte bli alldeles för varm. Sen är det så mysigt när man börja använda sjalar och halsdukar, love it! Jag är allt en hösttjej.

Förra veckan var en hektisk vecka! Nästan varje kväll hade vi gig på jkpg´s teatern, det var väldigt kul men tog på krafterna. Vi var förband till föreställningen Sophie scholl som har gått nu under en period. Nu i veckan har vi också en del grejer som rep, musikcafe och lite allt annat möjligt. Så nu om några dagar kommer det sitta väldig fint med ett sånt där höstlov som infinner sig vecka 44. Då blir det hem till familjen och vänner och mysa en vecka.

Livet på foliks är fantastiskt! Blir så glad när jag tänker på alla fina människor som jag lärt känna och får umgås med. Sen att få höra musik varje dag, en lyx. Trivs här.

/E

Det var på tiden..

Nu var det tid för förkylning igen! Har dragit på mig en dundris; täppt näsa, ont i bihålorna, trött i kroppen och känslan av att det sitter en elefant på en. Det är lite fascinerande hur kroppen bara kan stänga av och sluta samarbeta och göra ont. Har inte var sjuk på jättelänge (så skönt!!) som jag annars brukar vara rätt ofta.IMG_5674

Så här har jag legat till och från på rummet och kryat på mig. Har faktisk varje måltid gått upp till matsalen och ätit. Även om man är sjuk blir man ju hungrig och ja, det känns lite dumt att träffa de lärare man skulle haft under dagen. Är man sjuk så är man. Nu ska jag sova gott och krya på mig som bäst i natt. I morgon bär det hemåt, wiieehooo!!

/E