Let it snow

Vintern är här!!image imageImorses vid frullen var samtalsämnet om SNÖN! Alla var som barn igen. Blev helt lyrisk i morses när jag kollade ut, finally kom snö. Älskar snö!! Till en början la sig inte snön men sen efter några timmar av snöande la sig det. Några timmar senare kom plussen och där var snön borta. Vilken lycka det var när den kom iallafall. Välkommen vintern.

/E

Time to go

FullSizeRender-3Nu är lovet slut och det bär hemåt till Jönköping igen, ska bli mysigt. Har haft ett riktigt grymt bra lov. Hunnit med en massa som att träffa alla syskonen, kramat och pussat på Levin, myst med kusiner, träffat kompisar som man inte sett på ett tag och fått umgås massa med käraste mor och far. Lycka.
Men nu ser jag fram emot att komma tillbaka till Jönköping! Finns många godingar där som jag saknar och som man känner att det var ett tag sedan man träffade. Ja, det har bara gått en vecka, haha. Men man lever verkligen i en bubbla på folkis och umgås konstant med människor. Då är det svårt att inte sakna de efter bara två dagar typ.
Ja, nu är det bara att sätta sig på bussen och åka med. Hejhej.

/E