Less then me

FullSizeRender-2Börjar min morgon med frullen på rummet. Torsdagen är min sovmorgons morgon och den älskar jag. Medan älsklingen börjar tidigt får jag ligga kvar och sova 1,5 timme till. Älskar när jag får sätta klockan på 10, det är grymt.
Imorse vaknade jag täppt i näsa och ont i svaljet. Lika fantastiskt varje gång, eller inte. Hade typ glömt hur det kändes att ha ont i halsen. Det är ju skitjobbigt! Förkylning började i måndags och inte förrän i morses hade den verkligen brutit ut. Spelade iofs innebandy i tisdags, ops, inte så klyftigt kanske.

Imorgon är det fredag och då ska jag få träffa min alldeles egna bästis igen. Min Bella kommer hit och hälsar på, ska bli så mysigt!! Sen på måndag blir det dags för att ta spruta, hepatit A. Heja heja.

Nu ska jag försöka krya på mig.
/E

Lilla solstråle

Börjar mitt sportlov med att hänga med världens bästa kille! Min goa, söta, gulliga, busiga, underbara och gosiga lillplutt. En bra start på en skön och lugn vecka hemma i huset. FullSizeRenderAtt vara hemma i huset hos mor och far och bara få vara är bland det bästa som finns. Gå runt en hel dag med goskläder, inte ha några måsten, kolla på film och inte behöva gå utanför dörren om man inte vill. Det är avkoppling på hög nivå. Ser alltid fram emot att få komma hem när man vet att lovet närmar sig.

Men nu längtar jag allt tillbaka till skolan igen. Speciellt till min favorit <3

/E