Believe in yourself

11118883_10207090161318905_1725916266_nLivet har verkligen sina ups and downs! Även om man fortfarande är väldigt ung har man redan fått varit med om mycket, båda lätt och svårt. Det blir så lätt att tiden springer iväg och man glömmer att stanna upp.

Det här med bloggandet. Man ser ofta i bloggar hur bloggarna lägger upp sina liv och sin vardag som att den alltid är fantastiskt och underbart. Tyvärr så stämmer inte riktigt det. Jag gör det också ibland, det är mycket enklare så. Det är lättare att ta fram allt det roliga, bra och grymma i sina inlägg, man vill inte visa och berätta om sina misstag och dippar. Alla dagar har sina vändningar och alla människor är mänskliga. Det finns ingen som lever ett liv på rosor och aldrig känner ett mista litet hugg på en dag. Så det viktiga tror jag är att man inte lägger vikten på det dåliga. När man t ex kivas med sin mamma, säger något dumt till en kompis, en annan är orättvis och man känner sig så nedtrampad. Vad som än händer på en dag är det viktigt att veta att man är lika värd att gå, synas och existera på denna jord. Ingen är bättre än du! Ja, alla är vi olika bra på saker och ting. Det kommer alltid finnas de som är bättre än dig på vissa saker men också de som inte är lika kunniga på det som du är grym på. Det spelar ingen roll vad andra kan och inte kan. Det viktiga är att man tycker om det man gör och tycker om sig själv. Även vad människor gör och säger finns det bara en som DU och det kan ingen ta ifrån dig. Du är grym.
Jag har också brottats med alla dessa tankar och kan göra det än. Men någonstans har jag landat i att jag duger precis som den jag är! Jag kan inte vara någon jag inte är. Det är en väldigt skönt känsla. Jag är bra som jag är.

Konsten är sin attityd till livet och vardagen. Försöker man kolla uppåt och tänka på det ljusa, går det oftast lite enklare när det väl går ner.

Ha en grym dag!
/E