Frullen på balkan

IMG_4609-1Första frukosten ute! Såå otroligt skönt i solen i morses. Jag och min kompis lyxade till det med smoothie, ägg och massa gott. Vi firade lite vår namnsdag, Maria.
Denna vyn är inte att leka med, man tar det lite för givit och glömmer av den ibland. Men när väl stannar upp och kollar ut över Jönköping slås man av en vacker vy. Jönköping är bra vackert.

Nu ska jag ut på en lite promenad innan solen helt går ner.
/E

Tillbaka till verkligheten

FullSizeRenderDå var det tillbaka till vardagen, folkislivet och bonde i rummet på solgården. Det känns bra. Även om man är borta ett tag och från svf så känns det ändå hemma när man kommer tillbaka, ens rum och alla vännerna som är som en familj.
Nu är det bara 15 veckor kvar på denna tiden i livet, folikslivet. Har man inte gått folkis förstår man inte vad det är. Det är en helt fantastisk vardag, miljö och ett fantastiskt liv. Bor man på skolan så blir det verkligen en familjekänsla med alla klasskompisar och man har verkligen blivit sällskapssjuk efter snart två år här. Folkis är fantastiskt.

Nu taggar vi och tar nya tag inför sista tiden med resa, gig, konserter och massa roligt!!

Ha det gött!
/E

Denna veckan är den bästa

Nybakad scones, kaffe och vänner varje morgon = Lyx i vardagen.12381159_10209552720041334_1757600298_oNjuter så mycket just nu! Denna vecka är sportlov för mig och den tillbringar jag uppe hos min kärlek även om han går i skolan på dagarna. Älskar när jag får vara med min kärlek och njuta av hans närvaro. Hade ändå inget planerat för detta lov och har ingen stress hem och så vill jag vara så mycket med mitt hjärta som det går.
Så varje morgon nu går han upp tidigt och jag får ligga kvar och sova länge, såå skönt. Älskar sovmorgon!! Sen gör jag scones och njuter med en kopp kaffe framför serien vänner, sjukt bra start på dagen!

Hoppas ni har en grym vecka!
/E