1 Månad kvar

Nu är det bara 1 månad kvar här på denna skola, kära Svf! Det känns så konstigt. Snart är liksom detta kapitlet slut, avklarat, färdigt och gjort. Dessa två år här har varit helt fantastiska! Så många saker som har hänt och gjorts som jag aldrig skulle vilja vara utan. Det största är att jag hittade min kärlek <3

Musiklinjen på Svf är helt otroligt bra, den har allt. Så mycket roligt, spännande och utvecklande vi fått göra under dessa år. Helt fantastiska lärare, de bästa. De är inte som vanliga lärare! De är mer personliga, proffsiga och man känner sig omsluten av de. De är måna om oss och alla här är blir som en familj.

På folkis lever man verkligen i en bubbla, speciellt om man bor på internat också. Går man på folkis ska man verkligen ta chansen att bo på internatet. Ja, det kostar lite mer men det är verkligen värt det. Så många mysiga kvällsstunder vi haft här och man lär känna varandra djupare. Det är så mysigt.

hejIdag har vi suttit alla och planerat för det sista musikcafé som vi ska ha. Känns så vemodigt att det är mitt sista. Många viljor och tankar. Hoppas det får bli det bästa musikcaféet vi haft. Är ändå taggad.

Nu ska jag ta vara på den sista tiden här. Vi hörs =)

/E