Finally

IMG_1343
Åh, det är helg!! Såå skönt!! Äntligen!!
Ikväll ska jag vila, ta det lugnt, äta godis och krya på mig lite.
Sen i morgon kommer mina systrar!! =) Lycka.
Ha en fin fredagkväll alla där ute.

/E

Dadda

Här har vi Dadda från babblarna!FullSizeRenderI denna stad finns det en tradition kring halloween där alla förskolor får var sin pumpa att pynta och göra till vad de vill för att sedan ställas ner dem i stadsparken under helgen med ljus i. Så under dagarna nu på praktiken har pedagogerna, jag och barnen målat och gjort en Dadda av våran pumpa. Den andra avdelningen gjorde ett trollhus av sin. Idag gjorde vi slutklicken och lackade Dadda och limma fast hans blöja. Sedan tog vi med honom och barnen och lämnade Dadda i stadsparken där de höll på att ställer ut resten av de fixade pumporna.
Tänkte gå ner till parken i helgen och då ska jag ta kort på Dadda i sin prakt.

/E

Plugga plugga plugg

Just nu är i utbildningen har jag praktik. Har varit på min praktikplats nu i snart 4 veckor och på onsdag är det sista dagen. Lång men väldigt bra dagar. Min första praktik i termin 1 var också bra men jag tycker ändå att dennna i termin 3 är mycket mer givande. I slutet av denna praktik som kallas för Vfu (verksamhetsförlagd utbildning) ska jag skriva en rapport. Under perioden ska vi bedömas i 10 lärandemål och 3 av de ska jag skriva en rapport om. Men när jag kommer hem efter en lång dag orkar inte jag det, man är helt slut. Men idag så behövde min handledare gå hem vid 12.30 så då passade jag på att fråga om jag också fick göra det för att börja på min rapport, det fick jag. IMG_1354Så nu har jag fått en början på denna rapport! Jätteskönt!! Får sätta mig sen de två lediga dagarn efter praktiken innan de ska in och göra klart den.

/E

Glossybox

IMG_1335Igår fick jag hem min första Glossybox! Så roligt att få en fin ask med 5-6st överraskande produkter i. Dessa boxar kan man prenumera på men just denna box köpte jag enskilt och inte i en prenumeration. De körde en drive med boxar från tidigare månader till halva priset. Tänkte att jag beställer en sådan för bara 69:- som en test innan jag går på en prenumeration.
I denna box fick jag:IMG_1330
Ett läppstift från Medusa´s. Jättefin färg, ni får inte en rättvis färg här på bilden. Den passade iallafall väldigt bra min hudton och färg i ansiktet. Kul att få denna när jag tänkte ett tag att jag ska köpa nytt läppstift.IMG_1328
Detta är till ögonbrynen. Med en pensel som mascarorna har använder man den för fyller i sina ögonbryn. Kul grej ändå =) IMG_1331En mask och primer-ish. Masken är alltid härligt att sätta på sitt ansikte och rensa huden från smuts. In transit camera close-up är tydligen en mask, fuktkräm och en primer i ett. Har aldrig sett eller hört om denna förut men ska absolut testa. IMG_1334
Den sista här är en ögonskugga. Är dock inte så flitig med att använda just ögonskugga, måste träna på det. Detta är inte en favoritfärg men den ska nog komma till användning.

Allt om glossyboxarna och prenumeration hittar ni här =)

/E

Neo

Min lilla plutt!<3 IMG_1295IMG_1294IMG_1296IMG_1293Denna goding sätter verkligen fart på vår vardagen. Hörom veckan var det ett år sedan som han flyttade in till oss, tiden har gått så fort. Full av så mycket energi, bus, mys och söthet. Älskade katt <3 Visst är han söt?

/E

Förkylningen

IMG_1252Ja, då kom förkylningen! Är mitt i praktiken just nu vilket är jätteroligt men förkylningen trodde jag att jag skulle slippa. Men icke! Som tur är kom den så här på helgen så att jag förmodligen är kry nog att kunna gå till praktiken igen på måndag. Måste kunna det!! Under denna period kan man inte missa dagar för då måste man gör om de senare, blir lite struligt.
Så igår och idag körs det på alvedon, snorpapper, kolla på serier och tv, vatten, C-vitamin och godis. Heja heja peppa peppa att bli frisk.

Hoppas ni har en skön söndag.
/E

Hej på Mârten

Förra helgen var det Mârten, så mysigt. Massa karuseller, sockervadd, mäsnniskor och gatorna fulla av marknaden. Min första gången på mârten. Vi åt en sur rem och langos. IMG_1193Det som säljs i alla hörn och som tydligen tillhör är kokosbollarna. Alla gick och bar på en eller flera kartongen, så var ju tvungen att köpa en jag också☺️IMG_1199IMG_1216Det var en kall med väldigt trevlig stund på Mârten.

/E

Höstens beauty

920A007A-1F58-47D1-9A11-002CC523FD0AHösten är här, årets vackra sida. Älskar när alla löv färgas och naturen blir så vacker. Man kan börja gå med tjockare tröjor, raggsockar och annat mys.IMG_1139IMG_1138Höstens inköp för några veckor sedan, tokälskar de! Helt perfekt för mig som är lite smågrisar jämt. Är det kallt men inte snö så är det oftast blött och då blir dessa kalasbra! Köpt från Addnature. Supernöjd.

/E