Neo & Snö

IMG_1609 Blir ett till inlägg om våran bebis Neo. Idag öppnade vi balkongen och så fick han gå ut. Var ju tvungen att ta fram kameran och fota hans reaktioner.
IMG_1608

Kram /E

Neo

Satt på golvet i sovrummet förut och försökte fixa lite inför i morgon, runt mig gick Neo lite fram och tillbaka. Då hittade jag min systemkamera liggandes i en hylla under massa saker som jag inte använt på länge. Det slutade med att Neo fick bli min modell för en liten stund. Här är tre goa bilder. IMG_1594IMG_1595IMG_1596Sov gott /E

När livet är tufft

IMG_1490Idag har varit en jobbig pluggdag hemma. Fick reda på i förrgår att vi har en till jättestor skrivuppgift kvar innan jul. Så idag när jag satt med var det stopp i skallen. Kom inte igång, förstod inte hur jag skulle skriva eller vad jag skulle skiva om. Kände mig så dum och trög och blev så ledsen. Det är riktigt tufft och slitsamt när man kommer till ett sådant stopp och allt känns som skitsamma. Med hjälp av min fina sambo och en god vän lyckades jag på något sätt ändå skriva lite meningar. Tror att ett finger av något högre också var med i spelet och hjälpte mig att komma igång.
Nu behöver jag en paus och vila för att sedan imorgon ta tag i det med nya krafter.

/E

Snow

IMG_1491Den första snön kom i förrgår, sååå mysigt!! Okej, det började regna ganska strax efter men nu tills idag har det kommit lite snö på natten så det finns allt lite kvar på vissa ställen. Äntligen kommer vintern och snön. Hoppas på mycket snö i år!! Eller vad tycker ni?

/E

Mysighetsfaktor

IMG_1450IMG_1451Igår kopplade vi in denna i väggen och tände, blev sååå mysigt. Vi har haft den ståendes i sovrummet länge men inte fixat så att den kan kopplas in. Men nu förstår jag inte varför jag inte kopplat in den tidigare. Den ger av sig ett mjukt och behagligt. Skönt med lite sådant ljus innan man släcker för natten. Nu ska jag sova, sov gott allihopa.

Kram /E

3 år ❤️

IMG_1442I fredags var det 3 årsedan jag och älsklingen blev vi. Tiden har gått så fort. Vi träffades på folkhögskolan för 3 årsedan när han gick i tvåan och jag började ettan på svf. Livets bästa tid.

Processed with VSCO with t1 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Är så tacksam över J! Vill aldrig behöva leva utan honom, min älskling. Min trygghet och kärlek❤️

/E

Färdig med praktiken

Nu är praktiken klar och jag klarade det, känns så skönt!! Det har varit en jätterolig tid, bra praktikplats och väldigt utvecklande men nu ska det bli skönt med lite lediga dagar mitt i veckan, lite mer min stil 😉 Fått med mig mycket i bagaget och mycket att tänka på. Känns kul att börja skolan igen också även om det innebär pendling, men det blir bra. Först ska jag bara skriva en rapport om praktikperioden. IMG_1408
Nu är också familjebesöken är tråkigt nog slut för ett tag. Vi har nu under 3 veckors tid haft familjen av olika slag på besök hos oss och det har varit såååå mysigt. Älskar att få besök hemma hos oss. Mina föräldrar, min sambos föräldrar och mina syskon. Passade på att klippa mig också, 2-3 dm =)
Det är rikedom med stora familjer som vi båda har <3 IMG_1392
Nu börjar nedräkningen till jul, wiiee! Bara lite i skolan sen lite ledigt och mys med familjerna lite längre ner i landet.

/E