Jogga jogga jogga

IMG_2528Har de senaste veckorna kommit igång med att komma ut och jogga en stund. Har alltid tyckt det är så tråkigt och jobbigt att jogga men trot eller ej så gillar jag det nu. Har börjar lugnt och joggar 2 km åt gången i ganska lugn takt för att komma igång och inte förstöra något eller göra slut mig så att man tappar gnistan. Idag var det 2 plus ute så det var riktigt behagligt och skönt.

/E

Smoothi

IMG_2456Frukosten är det bästa målet på dagen tycker jag. När jag lägger mig på kvällen så ser jag framemot frukosten nästa dag, haha. Allt är så gott på morgonen just för att man inte ätit på många timmar. Nybryggt kaffe och något gott där till. Som ni sätt tidigare brukar jag göra scones på morgonen, det ger en bra start på dagen.
Idag gjorde vi smoothi till frukosten, såå gott. Vi tog också fram ur frysen ett bröd som vi bakat för några dagar sedan. Nu känns det gott i magen och nu kan dagen börja. Just nu sitter jag och kollar på Greys anatomy som går på tv, det är nice.

Hoppas ni får en fin tisdag!
/E

Livet

IMG_2449 2
Just nu är jag någonstans emellan allt. Ingen skolan, inget jobb, rastlös och allt där till. I och med att jag tagit studieuppehåll i ett halvår innebär det att jag inte får csn alltså inga pengar och än så länge har jag inte fått något jobb. Detta börjar bli frustrerande. Även om det är väldigt skönt att bara få vara hemma och vara så blir jag så himla rastlös också. Hoppas verkligen att det dyker upp jobb snart.

I helgen har vi haft J´s bror och son här, det var supermysigt! Det är lyxigt när familjerna kommer på besök.
Hoppas ni haft en skön helg och får en grym vecka!

/E