Plugga plugga plugg

Just nu är i utbildningen har jag praktik. Har varit på min praktikplats nu i snart 4 veckor och på onsdag är det sista dagen. Lång men väldigt bra dagar. Min första praktik i termin 1 var också bra men jag tycker ändå att dennna i termin 3 är mycket mer givande. I slutet av denna praktik som kallas för Vfu (verksamhetsförlagd utbildning) ska jag skriva en rapport. Under perioden ska vi bedömas i 10 lärandemål och 3 av de ska jag skriva en rapport om. Men när jag kommer hem efter en lång dag orkar inte jag det, man är helt slut. Men idag så behövde min handledare gå hem vid 12.30 så då passade jag på att fråga om jag också fick göra det för att börja på min rapport, det fick jag. IMG_1354Så nu har jag fått en början på denna rapport! Jätteskönt!! Får sätta mig sen de två lediga dagarn efter praktiken innan de ska in och göra klart den.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>