In the making

Denna helg har verkligen varit produktiv på julfronten! Efter granen så gjorde vi Rocky road och sen tog jag och gjorde knäck. När man bodde hemma hos föräldrarna hände allt sånt här bakande och pyntande för att mamma och pappa drog i det. Sen när man gick på folkis så drog skolan i lite traditionell mat, dans och terminsavslutning med julinfluenser. Men nu när man bor hemifrån så får man ta tag i julmagin och bakandet själv. Tur att man har en fantastisk pojkvän som stället upp, står ut och vill göra sånt här mysigt som hör julen till. Vad vore en december utan julmusik, knäck, lussebullar, gran och mycket mer? IMG_1879IMG_1880IMG_1888IMG_1891
Rocky RoadIMG_1748

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>