Höstskörd

Denna helg har varit så bra på många sätt och med så fantastiskt väder också. Har fått vila ut, ätit god mat och varit en sväng i sommarstugan. Jag fick bl a träffa en barndomsvän jag inte sätt på några år, det var så mysigt! Hon lever ett spännande liv utomlands, bor i en van och tvättar aldrig håret med schampoo då hon vant av håret och nu funkar bara vatten perfekt för att det ska bli rent. Blev så fascinerad över hennes livsstil och samtidigt glad över hur jag själv lever och bor.

Jag, mamma och pappa åkte till sommarstugan en sväng idag och där rensade vi och gjorde stället redo för hösten. Vi passade på att skörda det sista innan vi drog upp gurkroten och tomatrötterna. Det blev lite vindruvor, gurka och tomater.IMG_0648IMG_0641

Hoppas ni haft en bra helg!
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>