Arctic tern

IMG_3873Hejsan på er alla fina människor som än går in på min blogg och kollar fast än jag varit kass på att lägga ut.

Nu har vardagen för mig verkligen kommit igång på riktigt och det känns så bra! Från Januari så är jag i gång med studierna, påbörjat termin 4 på förskollärarprogrammet och det känns mer rätt än någonsin. Eftersom jag haft ett uppehåll 1 år sedan sist jag studerade och nu i höstas jobbat på förskola så känns det verkligen som att jag är på rätt spår nu när jag sitter i bänken igen. Att jag i höstas fått praktisera det jag lärt mig under 1,5 år och nu ta med mig det jag upplevt i höstas på jobbet till studierna. Jag är riktigt taggad och första kursen är avklarad med godkänt i alla moment.
Som ni ser på bilden har jag äntligen fått tag på en termosmugg som jag ska ta med mig och dricka ur på föreläsningarna. Den är köpt på outnorth. Är riktigt nöjd med denna termosmugg! Muggen håller värmen och är bekväm att dricka ur. Det står på deras hemsida en recension om att den inte håller värmen men det gjorde den verkligen för mig. Den är dessutom snygg! Jag är supernöjd!

Jag och min älskade J bor fortfarande inneboende då vi inte fått tag i en lägenhet än till oss. Det är en delad känsla att bo inneboende; det är mysigt att det oftast alltid är någon hemma men ja, jag saknar verkligen att ha vårt eget och alla våra saker. Vi kommer få tag i vårt eget när tiden är inne, när det är meningen så kommer det.

Liten uppdatering om mitt liv! Ska försöka återkomma lite oftare 😉

Ha en fin dag allihopa!
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>