Studier

Idag är en sån där skön dag när man får börja veckan med att sitta hemma i myskläder, dricka kaffe och plugga! Vi har en del saker att göra men inget som ska vara inne supersnart, så det är så skönt! Sitter och grejar med almanackan, strukturerar upp, fixar dokument för de olika examinationerna och donar lite. Älskar att måla och skriva upp massa saker i almanackan även om allt inte måste stå med. FullSizeRender-2 Varje dag dricks kaffe ur en muminmugg! De är både fina och sköna att dricka ut, perfekt size.FullSizeRender-3På denna kör de med något som kallas studieguiden. Där står allt med; Schema, kurslitteratur, examinationer och allt som innefattar kursen, sååå bra! Så smidigt att ha allt samlat.FullSizeRender-1IMG_3914Och till sist; Älskar notisflik eller vad det kallas! Det ser så bra och i ordning ut i böckerna när det sitter flikar i. Då vet man på en gång vart det var jag läste något intressant eller något som jag ville referera till i en text. Supersmidigt! Älskar ordning och reda!

Hoppas ni har en skön måndag!
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>