TisdagsFika

IMG_3922Varje dag skulle kunna få vara en fikadag för mig, det är ju så gott!

Idag har jag hunnit med mycket! Först var det upp med tuppen och checka av en examination kl 8 till 9 i from av ett litteraturseminarium, som för övrigt gick så bra. Efter detta satt vi i projektgruppen på skolan och gjorde en massa på våran gruppuppgift som ska vara inne om en vecka. När vi var klara runt 14 åkte jag vidare till Royal Design för att hämta ut Eva solo-glas som jag beställt, wiiee. Sedan hem för att hinna gå ut på en promenad innan babe kom hem men det hann jag inte för i slutet av promenaden mötte han mig joggandes och sprang motsatt håll. Väl hemma båda två åt vi middag, åkte till affären, köpte fika, satte oss i soffan och sist smällde av fikat framför en X-man film. Vi är helt inne i dessa filmer nu och har strax sett alla.
Så nu är jag ganska trött och det ska bli skönt att sova. Hjärtat mitt ligger redan i sängen för att han börjar jobba innan tuppen, heja honom.

Sov gott!
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>