Förmiddag i skolan

IMG_3924Strax dags för föreläsning: ”Barn i svåra livssituationer (Sorg & Kris).
Föreläsningen börjar klockan tio och jag är här redan klockan nio, men för att få en parkeringsplats på den billiga parkeringen behöver man vara här typ kvart/tjugo i nio. Så idag valde jag att åka en timme tidigare för att inte behöva betala onödigt mycket.

Efter föreläsningen blir det att träffa systern som man inte träffat på över en vecka, det är ovanligt. Vi ska dricka kaffe och hänga lite innan hon ska iväg till sin praktik. Det blir mysigt.

Ha en fin snöig, regning och blöt dag :)
/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>