”Nu tar jag helga”

Så sa alltid mina fina vän Lina som jag samåkte med när jag gick på Kau och bodde i Arvika. På torsdagseftermiddagarna när vi åkte hem från Karlstad till Arvika sa hon ofta så; ”Nu tar jag helga” för då skulle vi inte åka in till Kau något mer innan helgen. Så det är något som jag brukar säga nu när jag åker hem på torsdagar och inte ska inte till skolan dagen efter.IMG_3940-1
Hittade den här påsen i jackfickan när jag sprang mellan allt :)

I dag har det varit föreläsning igen och dagens titel på föreläsningen var; Samverkan kring barn i behov av särskilt stöd. Kartläggning, dokumentation och analys. Alla föreläsningar som vi haft nu under denna kurs; Specialpedagogik är väldigt bra och matnyttiga men samtidigt har några varit lite tunga då allvarliga saker tagits upp. Men det är så viktigt med kunskap, medvetenhet och bemötande kring barn i behov av särskilt stöd på olika sätt.

Efter föreläsningen satt vi åter igen i projektgruppen och faktiskt gjorde klart vårt grupparbete, tjohoo! Så det gör också att jag inte behövde åka in i morgon. Under grupparbetet sprang jag först och bytte plats på bilen för att inte betala en förmögenhet för parkeringsplats och sen tillbaka till grupprummet vi satt i och pluggade. Sen efter en timme igen gick jag bort till mödravårdscentralen för att träffa en barnmorska så att jag fick utskrivet nya mini-piller. Sen tillbaka igen till universitetet för att sitta en timme till i gruppen. Så mycket man kan hinna med under en dag i skolan.

Påväg hem blev det först att tanka fullt bilen, sååå dyrt. Det är verkligen inte billigt att ha bil hörrni. Efter det sprang jag in på maxi och köpte med mig en Icapizza mozzarella och två bullar till mig och J. Är det torsdag och strax helg så får man smaska på gottiga saker.

Imorgon blir det plugg hemma och göra så mycket jag kan på min stora skrivuppgift!
Ha en skön torsdagskväll.

Kram /E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>