So excited

Äntligen var det dags för denna flicka att få rida! Hon har väntat heeela sommaren på detta.IMG_1400 Så sööt var hon när hon fått på sig alla sina nya fina ridkläder! Hon såg verkligen ut som en ridtjej =)IMG_1399Precis innan de skulle gå kom jag på att jag måste ju ta kort på henne. Jag slängde benen på ryggen (Haha, ja detta uttryck asså 😉 ) och sprang ner till mitt rum och hämtade kameran. Snabb som man är 😉 så han jag hämta kameran och knäppa några kort på sötnosen själv.IMG_1418 Skön tröja! ”I´m proud to be a horse rider”. Ja, är man en hästtjej så är man.IMG_1412 Så lycklig!

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>