Klättra på väggarna

Igår kände jag verkligen hur jag klättrade på väggarna. Jag var så rastlös, kunde inte sitta stilla och ville gör något annat, hade gjort allt som kunde göras. Tvätten var tvättad, upphängd och invikt, disken var ren och utplockad och ja, jag gick bara runt i cirklar. Ville komma ut lite. Det finns ett köpcentrum på andra sidan av den stora vägen som vi inte har varit på än. Det tar ca 15 min att promenera dit vilket är väldigt lite. Så jag tog tag i saken och gick dit!=)IMG_1474Photo 2013-09-20 19 06 09Alltid lika roligt att ta kort på sig själv i spegeln i affären när man testar plagget utanför provrummet. Lite töntvarning på det ja, haha;) I vilket fall så köpte jag mig denna söta rosa. Såg den i all hast hänga vid väggen när jag skulle bege mig hemåt. Var ju bara tvungen att testa den, Ååh jag gillade den! Så nöjd gick jag hem med en nytt plagg.IMG_1442Sen så är ju jag den som Äälskar ringar med ett stooort Ä! Speciellt stora och dubbelringar. Så att gå ut från detta köpcentrum utan att köpa en ring går ju inte! Det blev visst två 😉IMG_1466IMG_1457Ååh mina nya ringar <3 Haha, ja men jag kan inte hjälpa det! Ringar och jag går så bra ihop.

Så fick jag en stund för mig själv. Det var något otroligt skönt att gå själv, strosa omkring och kolla i affärer. Inte behöva ha koll på några barn eller anpassa sig till någon annan som ska handla. Utan bara vara för mig själv en stund. Gå hit för att få lite lugn och ro kommer jag göra mer gånger.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>