My bracelet

Lägger till ett nygjort armband på min arm.IMG_1775Två armband har jag på min vänstra arm som jag inte tagit av på väldigt länge. Silverkedjan som jag fick i konfirmationspresent och fuck cancer-armbandet. De sitter och får sitta kvar för de betyder mycket för mig.IMG_1766Och nu lägger jag till ett. Hittade dessa pärlor bland allt pyzzel som tjejerna har. Försökte få tjejerna att göra ett till mig men de var inte så pepp på det. Så jag tog mig friheten att göra det själv, tihi. Detta blir nog minnet av Grannis sen när jag kommer hem till Sverige.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>