BIG no!

IMG_1906Nu när jag satt mig i sängen och var klar för att sova såg jag detta lilla djur som ser stort ut sitta på min vägg uppe vid taket. Att sova nu kom inte på tal. Satt en stund och pillade med min telefon i hopp om att detta djur skulle försvinna, men icke sa nicke. Klart att den satt stilla. Inte riktigt helt okej med den sittandes där medan jag skulle försökte sova. Jag försökte tänka på något annat och släckte lampan. Jag släkte LAMPAN! Det gjorde ju inte situationen lite jobbigare. Efter en stund tänkte jag kolla om den satt kvar så jag tände men den var ju självklart borta!!! Gaaaah, så äckligt. När jag kollat hela taket tar jag blicken nedåt och där satt filuren, mitt på väggen. Ne, nu kunde jag inte släcka och låta den springa runt hela natten och sen väcka mig med att sitta på min kind. Så jag tog tag i saken och fixade det tyst och sansat eftersom hela huset sover. Jag tog locket av en lite fin låda som jag har och ett häfte. Satte locket över djuret mot väggen och drog sakta in häftet under. Sedan sprang jag upp, öppnade ytterdörren, la den på marken, tog locket och sprang in med dörren efter mig. Usch, fy, whaaa. Så, nu ska jag nog kunna sova. Sov gott alla.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>