Smidigt Larsson

Photo 2013-10-10 08 39 40Japp, så var det ett glas till i golvet! Är man för snabb med vad man gör kan man lätt slå till ett litet glas som står på fel plats. Torkade av köksbordet och råkar slå till glaset ganska hårt, ups. Förra veckan krossade vi två glas och en tallrik, här är vi försiktiga nämligen 😉 Vid en måltid hade vi många kompisar här så det satt sammanlagt tio personer kring bordet. Då tappar ena kompisen glaset i knät och hinner ta det innan den tar golvet, men allt vatten satt sig bra i knät på honom. Två minuter senare ska mamman ta en toarulle till sig som står på köksbänken och framför den står ett litet glas, den gick i tusen bitar. På så sett fick vi alla att sitta stilla en stund och äta, kanske alltid ska göra så, tihi. Tror att golvet blev damsuget tre gånger den dagen och tvättat två efter alla händelser efter varann.

Nu ska jag få följa med när sötnosen ska ha ridlektion =) Det sak bli jättekul. Ska ta med mig min systemkamera och fota henne. See ya

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>