Borta bra men hemma bäst

Photo 2013-10-16 12 08 55Ja, nu sitter jag hemma i Sverige igen i det finaste höstvädret. Ena dagen var jag på Gran Canaria och den andra dagen hemma i Sverige. Den första frågan som oftast kommer nu när jag börjar träffar alla igen är: ”Är det för en vecka eller stannar du för gott?”. Jag stannar för gott =)

Det känns helt fantastiskt att vara tillbaka hemma igen. Märker mig själv uppskatta allt =) Som exempelvis när jag gick ut ur flygplatsen mitt i natten och känner hur skönt, svalt och friskt det var ute. Jag älskar som sagt hösten, hihi.

Egentligen var det sagt att jag skulle vara på Gran Canaria till jul, men livet vänder och vrider på sig. Så det blev bara ca 2 månader. Men jag är jätteglad och tacksam för den tiden som jag var där. Det har verkligen varit ett äventyr och en lärorik tid. Jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit.
Jag är en hemmamänniska och jag älskar att ha människor runt mig hela tiden. Där hade jag alltid familjen runt mig men jag saknade mina vänner. När man är borta så här upptäcker man hur rik man är på det som man har hemma. Hur viktiga ens relationer är och hur man saaaknar sina vänner. Jag är den jag är pga mina vänner här i Sverige. Jag kan inte ersätta de med andra men jag kan utvidga min vänskapskrets med mer nya trevliga kompisar.

Nu har jag testat på detta liv och kände att det inte riktigt passade mig. Nu vet jag: Borta bra men hemma BÄST <3 Ps: Dessa rosor fick jag nu när jag kom hem, heelt fantastiska! =)

/E

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Borta bra men hemma bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>