Time to breath

Photo 2013-10-17 20 46 43Photo 2013-10-17 20 53 02Hemma är en trygghet. En trygg plats där man får slappna av, vara den man är och kunna känna sig lugn. Släppa allt som tynger en, andas och bara vara. Jag hoppas att alla har ett sånt hem att komma till. Ett hem där man får känna sig älskad, omtyckt och speciell. Tyvärr har inte alla det och det gör mig så ledsen, för det är så viktigt. Just de dagar då livet känns skit, allt går emot en och man bara vill gråta. Det är då det behövs hemma som man får komma till och släppa allt. Jag är lyckligt lottad som har just ett sånt hem och familj <3 Nu när jag har kommit hem så känner jag verkligen hur skönt det är att gå hemma och bara andas. Inte behöva stressa om något och bara vara. Ska snart ta tag i min framtid, men just nu vill jag bara andas och dricka té.

Har äntligen fått bort min resväska från golvet och fixat i min garderob. Det gick inte fort men nu är jag klar. Jag har aldrig riktigt varit en té-människa men oj vad té är gott. Belönade mig själv med en kopp té efter röjandet och i hopp om att jag ska bli frisk snart. Det var riktigt gott! Jag ska nog bli lite mer av en té-människa. Kram

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>