Den blev visst poppis

Photo 2013-11-11 19 09 00När jag får en penna i handen och ser ett möjligt papper att rita på ritar jag alltid en sån här blomma av bara farten. Jag tänker inte utan bara gör. Kollar man på saker får gymnasiet kan man hitta en och en anna blomma här och där 😉

Idag på jobbet satt några barn och målade. Utan att jag tänkte mig för satt jag återigen med en penna i handen och målade en sån här blomma, ovanligt. Tjejen bredvid mig fick syn på blomman och frågade om jag kunde klippa ut den och sen om hon kunde få den. Självklart kunde hon det och det slutade med att alla ville ha en sån blomma. Så där satt jag och gjorde blomma efter blomma åt barnen. Ganska tacksam att det inte var något annat svårt de vill att jag skulle måla 😉 En mysig dag på jobbet helt enkelt, men nu är jag tröööött. Imorgon blir det jobbigt igen, wiee.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>