Välkommen till 19

Häromdagen, i onsdags fyllde min fina kompis Jonas 19 år. Alltid kul att fira någon när den fyller år om man hinner. Är det mitt i en vecka kan det oftast bli lite tajt. Man är på jobbet/skolan först och efteråt åker man kanske hem och blir firad av familjen. Så tiden där emellan är oftast lite knapp. Men jag och Henrik fick till det att hinna fria Jonas lite nu på eftermiddagen, Simon och Joseph hänge på också. Jag jobbade dock mellan 10-17 men jag kom ifrån jobbet lite tidigare och hann till kaffet och cheesecaken (som var gjord av mig).Photo 2013-12-06 22 21 35Photo 2013-12-06 22 21 39Det blev en kort men trevlig stund. Det är oftast Henrik som står för alla foton eftersom att det är hans kamra och för att han är så otroligt duktig på att fota. Så därför blir det sällen att han hamnar på ett foto. Tur att du fick en liten syl i vädret på denna bild iallafall, hihi.Photo 2013-12-04 17 21 34Photo 2013-12-06 23 07 10Hoppas du kände dig lite uppvaktad iallafall =) Du är väldigt bra du. Grattis igen fina.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>