Dan före dopparedagen

Dan före dropparen har ALLTID en tendens att vara väldigt stressig med klappar hit och dit som ska slås in, mat som ska fixas, övningen inför morgon dagen och att bli väääldigt sen. Det går liksom inte att komma ifrån det. I år firade vi julafton idag den 23:e för det var då alla kunde vara med. Allt stress gjordes innan kl 17 och sen var det bara att inse att hade man missat något så var det skitsam. På så sätt var det väldigt skönt att fira idag. Men se nu ligger jag här och klockan är redan 01! Hur är det möjligt?! Det går inte att lägga sig tidigt dagen innan dropparen och få en bra sömn, omöjligt.

Nu dom senaste julaftonar har vi i familjen plus en familj till varit ansvariga för musiken i kyrkan. Så den där mysiga julaftonsmorgonen finns sist på listan. Vet att jag och systern sitter ibland och önskar att vi kan få ha den dära mysiga morgonen tillsammans med familjen någon gång. Att alla äter frukost samtidigt och man tar det lugnt och skönt. Nu är det istället upp med tuppen och göra allt snabbt. Det är självklart väldigt kul att göra det här med musiken varje jul, som tradition. Men snart vill jag ha en mysigt julaftonsmorgon. God jul på er alla fina.Photo 2013-12-24 01 01 25

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>