People read my words

imageJag är förvånad att det ändå är några stycken som vill och läser min blogg, superkul. Blir så glad när jag får se och höra att några varit inne och ändå kommer ihåg och lägger märke till det som jag skrivit. Ibland när jag säger något som jag skrivit kan en del säga och påminner mig om att jag har skrivit så på bloggen. Det är väldigt kul att ni vill läsa och klickar in här ibland.

Det var exempelvis en gång då jag frågade en kompis om han lyssnat på någon julmusik än. Då sa han; Jo, men det har jag och jag har lyssnat på dom låtarna som du tipsade om. Då tänkte jag snabbt: Har jag, när tipsade jag om julmusik?! Hm. Men då slog det mig! Jo, men visst, det gjorde jag i inlägget om julstämningen. Där skrev jag om julstämning och tipsade om några låtar av Måns Zelmerlöw. Så det som jag skriver lägger människor på minnet om det intresserar dem. Samma om pepparkakshuset. Dagen efter jag la ut inlägget var det en annan kompis som sa; Ja, du gjorde pepparkakshus igår.

Det är så himla kul och det gör mig så glaaad! Så fortsätt gärna kika in lite då och då om du vill och tycker att det är en aning lite intressant ändå :) Kanske inte är den flitigaste bloggaren, men det är kul att lägga ut inlägg då och då. God jul och kram på er alla.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>