Den röda tråden

Då kör vi tredje dagen julafton!:) I måndags friade vi bara familjen men farfar och storebrodern med familj. Igår var vi tillsammans med min pappas sida, väldigt mysigt. Vi åt julmat, kollade på Kalle och spelad spel m.m. Nu bär det ner till Kode för att fira tillsammans med min mammas sida. Ja, hej tjocka släkten. Mina kompisar ”retar” mig lite varje gång jag ska på släktkalas. Jag går på släktkalas ca 1 gång i månaden, så för de är det inte ovanligt med att jag säger att jag ska på kalas.Photo 2013-12-25 15 13 45Photo 2013-12-25 15 09 08Photo 2013-12-25 15 09 49
Så idag får det bli svart klänning med många röda detaljer. Röda naglar, läppar, ett spänne och ett band runt handleden.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>