When it comes to an end

Ibland så är det väldigt skönt att veta att det kommer en morgondag. Photo 2014-01-22 22 30 38Idag har varit en låång och ganska tung dag. Många smågrejer som kommit framför mig och som blivit större pga av min förkylning än vad det egentligen var. Att jobba gick ändå helt okej bortseende från att två barn röt ihop några gånger och att jag varit väldigt trött. Jobbade bara mellan 8-13. Att räta ut en situation när man inte vet vem som började och vem som gjorde vad medan båda skriker att det var den andres fel, är inte alltid så enkelt. Min fulla kapacitet i allt är på hälften nu. Har inga krafter, snoret rinner, huvudvärken lurar och jag vet varken ut eller in. Tålamodet är inte heller en höjdare. Att skylla på en förkylning kanske inte är rättvist men just idag är det faktiskt den som har varit mitt största hinder.
När jag kom hem la jag mig i soffan och sov i 1,5h. När jag vaknade fattade jag ingenting! Var är jag? vad är klockan? vilken dag är det? och massa sånt. Det tog en stund innan jag förstod hur allt hängde ihop.
Nu ikväll har jag också varit på kalas för fina Mirjam som fyllde 20 barre härom dagen. Så när jag skulle fixa mig inför det tappade jag mitt puder i golvet så att den sprack, så praktiskt. Väl på kalaset tappade jag mitt nagellack så att det sprack och färgade lite allt möjligt turkost (Förlåt för mattan). Hej tjejen som har allt under kontroll. Att vara på kalas och att vara social och trevlig när man är trött och sjuk är inte heller en fin kombo. Förhoppningsvis la väll ingen märke till det så. Men det var ett trevligt kalas och många mysiga människor var där.Photo 2014-01-21 19 46 54Här är presenten som hon fick av mig och Jonas. Hon blev väldigt nöjd!=) Grattis igen Mirjam.

Ja, så dagen har inte riktigt varit den bästa om man säger så. Nu ska jag sova och vakna imorgon till en ny dag med nya andetag. Sov gott.

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>