The late winter wonderland

Nu är min dator och systemkamera på äventyr. Igår onsdags åkte min storebror tillsammans med en kompis till New York för lite Nhl-matcher och leva livet lite. Helt galet, vilken grej! Är så exalterad för hans skull!!=) Jag ska också åka till New York någon gång i mitt liv.Photo 2014-01-30 14 45 25Photo 2014-01-30 14 45 20 Här hemma fortsätter vädret att förgylla marken utomhus. Jag älsar snö och gillar att det kommer snö lite då och då som det gjort det senaste dagarna. I morses öppnade jag på förskolan och börjar blir lite lätt plumsig nu så här vid halv tio-snåret. Nästa vecka blir det heltidsjobb, får ta alla tider från en fröken som ska vara ledig den veckan. Så det ska bli jättekul och kommer antagligen kännas till helgen. Imorgon är det jag som stänger, yeay me! Kram

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>