A weekend of happiness

Tänka sig att jag fick vara ledig en dag till under detta sportlov, helt underbart. Utöver onsdagen fick jag fredagen ledig. Så i onsdagskväll bestämde jag mig för att ta en weekend i Jönköping hos fina sis och bara vara när jag ändå var ledig fredagen. Äntligen lite långledig!=)

Torsdag:
Så direkt efter jobbet i torsdags begav jag mig mot Jönköping.Photo 2014-02-20 16 10 41Photo 2014-02-20 19 55 10Mysigt att få träffa fina sis igen!! Vi började med att dricka lite kaffe och jag fick ätit lite fil. På jobbet äter vi mellis kl 14 och då var min tanke att köpa något på mc donalds i falköping, men nehepp! Just då så skulle ju de såklart renovera den mc. Så det var bara att ta en läkerol till och hoppas på att man snart skulle vara framme i jönet.

Efter kaffet stack vi iväg till A6, Ikea och maxi. Amanda behövde handla lite mat hem och så behövde vi något att äta senare under dagen. Passade på att göra allt detta då när jag var där och hade bilen med mig.
Till mat blev det Kyckling, potatisgratäng och avokado med crème fraiche franska örter.Photo 2014-02-20 19 31 25Det var suuuuper goooott, verkligen. Vi hade köpt en bit färsk baguette till också, så otroligt gott. Heja oss. Senare på kvällen blev det film och myyyys.

Fredag:
Tidigt på morgonen blev sis och jag barnvakt till våran goa kusindotter, jättemysigt. Efter the babysitting åt vi frulle och begav oss ner mot stan. Jag älskar affären lagerhouse!! Världens bästa affär. Det finns allt möjligt kul, mysigt, sött och billigt.Photo 2014-02-21 11 07 01Photo 2014-02-21 10 58 11Påvägen tillbaka hem gick vi förbi hemmakväll som var det viktigaste stoppet! Förra nyår hade jag som nyårslöfte att inte äta godis på ett år. Så nu har jag inte ätit godis på 14 månader och kände att det var dags att börja igen. När jag väl skulle börja hade jag lovat Amanda att hon skulle få vara med.Photo 2014-02-21 10 47 40Photo 2014-02-21 11 38 58 Äntligen fick jag gå där bland allt godis, hålla i en påse och plocka i precis det godiset som jag ville ha. Denna påse vara BARA till mig!! Kände mig som ett barn, haha. Men det var ett tagsen nu och mmm så gott det skulle bli!!=)Photo 2014-02-21 11 39 10Photo 2014-02-21 11 39 04På lagerhouse köpte jag 2 st nya paketpapper som jag använde till att slå in dom tre presenterna jag köpt till en kompis som jag träffade senare under dagen. Jag älskar att få slå in presenter med fina papper och och snören, det är kul att få ge bort fina paket.Photo 2014-02-21 12 14 48Photo 2014-02-21 15 11 47  Ja, denna tös fick jag äntligen träffat. Vi har känt varandra nu i några år men på senare tid har vi aldrig hunnit ses när jag väl varit i Jönet. Tror vi kom fram till att det var 2 år sen sist, galet. Men det var riktigt trevligt. Tack fina Q.

Senare på kvällen när Amanda jobbade passade jag på att mysa med min fina kusin Carolin och hennes dotter. Vi åt också god mat, tacosliknande och sen kollade på film. Hon fixade också till mina ögonfransar och bryn. Tack för hjälpen <3.

Lördag:
Idag blev det att gå till torget på marknad, köpa fika för att sen gå upp till farfar och dricka kaffe med winerbröd, mums. Mysigt att träffa farfar också <3 Sedan åkte jag hem vid 15.

En suuupermysig weekend i Jönköping. Tack tack <3

/E

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>